ben enjektörlerde sorun oldugun düşünoyrum kontrol ettirin bence...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben enjektörlerde sorun oldugun düşünoyrum kontrol ettirin bence...
bence sorun lpg tankından yeteri kadar gazı çekemiyor sistem. brc de bilmiyorum ama başka bi markada görmüştüm; deponun tam çıkışına gazın kuvvetini yavaşlatmak içinn bi parça koymuşlar.. arkadaş onu çıkarıyordu. gaz daha güçlü geliyordu.. ama siz brc de denemeyin tabi.. ama bence sorun gazın depodan yetişmemesi.. yüksek devirde başka bişeyden tekleme yapma ihtimali düşük.. bunun üstüne yoğunlaşmalı
Teşekkürler cevap için, enjektörler kontrol edildi.
Teşekkürler bektaş bey, peki böyle bi sorun bana pahalıya mı patlar? parça değişimi mi gerekir?
parça değişimi ile alakası yok.. iyi bi lpg ustasının iyi bi incelemesi ve bakması lazım.. size bi adres verebilirim; anelsan a.ş. 394 06 74..
Herkese merhabalar,
Benim arabam 98 vectra cd x20xev ve alalı yaklaşık 2 ay oldu. Konforundan, klimasından, verdiği güvenden genel olarak çok memnunum.
Lakin, aldıktan çok kısa bi süre sonra contası değişti, yanmış. Conta değiştikten sonra araba sorunsuz. Sorum şu ki, sitede araştırma yapmama rağmen benzer bi soruyla karşılaşmadım, aracım yüksek viteste yüksek devirde ve sadece lpgde iken tekleme yapıyor. Benzinde deniyorum, herhangi bi tekleme yok. Lpgde yaklaşık klima açıkken 19 kuruş yakıyor kmde.
Düşük viteste de sorun yok, sadece hız yükselttiğimde ve devir 4000e yaklaştığında lpgde yapıyor. Sizce aracımın sorunu nedir? Herkese şimdiden teşekkürler
bektaş bey, size özel mesaj atmıştım lakin cevabınızı alamadım. Yorumlar için herkese teşekkürler. Önce Mocan, sonuç alamazsam Anelsan'a uğrayıp baktıracağım, burdan gene bilgilendirme yaparım.
atmıştım cevap.. son attığım mesajı tekrar atarım...
zaten mocanla anelsan birbirine yakınikiside iyidir..
mrb sonuç hakkında bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim aynı sıkıntıyı bende yaşıyorumda.
sorununuzun çözüldüğüne sevindim. aygazın sorunlu olduğunu bende biliyordum ama hiç aklımın ucundan geçmedii. ilk mesajınızda aygaz deseydiniz. hemen uyanırdım ben
peki gazı değiştirdiniz.. güzel yapmışsınız.. lpg filtrelerini de değiştirdiniz mi???
iki tane filtre varmış..