Lpg

ben daha yeni lpgliyim. ama çok memnun kaldım. 2500 km falan oldu taktıralı

nasıl memnun kalmazsın... benzin 3,41 oldu :) benim aracımda %40 tasaruf var... :D

bendede o kadar var tasarruf. şaka maka 3. sayfayı da açmışız...

olsun muhabbet oluyor... :)

arkadaşta alfa 147 2006 model var o zavolli taktırdı sürdüm fark etmedi geçişler. ama 125 bg di yanlış hatırlamıyorsam..

yaa zaten lpgnin performansı benzine göre düşük neden biri 97 oltan biri 93 oktan yada propan her neyse işte... benim bir çok araçta gözlemlediğim %20 güç kaybı yaşanıyor lpg de... dyno sonuçlarına göre söylüyorum...

bide senin başına geldimi bilmiyorum. ben lpg taktırmadan önce manisa ve izmirdeki toplam 10 kadar bayiyi aradım zavolli ve landirenzo fiyatı aldım. fakat bitanesi ağzından kaçırdı şamandırayı genelde yerli kullanıyorlarmış. özellikle landiciler yapıyor. sonradan tüm parçaları orjinal diye fiyat sordum hepsine. 100 tl üztüne koydular. birazdaha araştırınca da kutudan çıkan bakır boru ve diğer bağlantı elemanlarını (hortum, kelepçe falan) piyasa malı kullanıyorlarmış. orjinal italyanları kendine alıyorlarmış... o yüzden çoğu yerde fiyat farklı...

Nerede lpg yi taktırdınız.
Benim araca manisada Landi Renzo Omegas diğerlerine güvenemedim... tanıdık biri olsun dedim. bi önceki mesajımı okuduysan anlamışsındır sebebini. 45 gün falan oldu. Alfayı soruyorsan o izmirde taktırdı..

cdx e kit montajında başından sonuna kadar aracın yanındaydım ben. usta zaten tanıdıktı.. fiyat olarak fabrikanın verdiği bir fiyat olduğunu ve bunun dısana çıkamadıklarını söyledi. 10 ay taksit yaptırdım ben 1400 liraya... genelde çok acil işim yoksa ne kadar tanıdık olursa olsun aracın başında dururum serviste falan..

Geri