Lpg

cdx e kit montajında başından sonuna kadar aracın yanındaydım ben. usta zaten tanıdıktı.. fiyat olarak fabrikanın verdiği bir fiyat olduğunu ve bunun dısana çıkamadıklarını söyledi. 10 ay taksit yaptırdım ben 1400 liraya... genelde çok acil işim yoksa ne kadar tanıdık olursa olsun aracın başında dururum serviste falan..

kesinlikle haklısın. bana 1300x10 kadar zavolli (babamın arabaya da bu fiyata taktırdım) 1350 landirenzo blue, 1600 e landirenzo omegas. ben omegas taktırdım.

blue ile omegas arasında nasıl bir fark var biliyormusun?

bide senin başına geldimi bilmiyorum. ben lpg taktırmadan önce manisa ve izmirdeki toplam 10 kadar bayiyi aradım zavolli ve landirenzo fiyatı aldım. fakat bitanesi ağzından kaçırdı şamandırayı genelde yerli kullanıyorlarmış. özellikle landiciler yapıyor. sonradan tüm parçaları orjinal diye fiyat sordum hepsine. 100 tl üztüne koydular. birazdaha araştırınca da kutudan çıkan bakır boru ve diğer bağlantı elemanlarını (hortum, kelepçe falan) piyasa malı kullanıyorlarmış. orjinal italyanları kendine alıyorlarmış... o yüzden çoğu yerde fiyat farklı...

Hımm.. Brc' yimi düşünsem acaba??!!

omegas 155 bg e kadar çalışıyor. blue 110 bg. blue de şamandıra yerli. omegas enjektörleri 8000 devire kadar açıp kapanabiliyor. omegas beyni arabanın beyni ile uyumlu. sürekli kendini güncelliyor. omegasta map sensörü bosh marka.. bildiklerim bunlar.

2a da sorun olurmu sizce..

bilmem.. yerlerini görmedim. sadece forumlardan bende okumuştum araştırırken. yanlız internetten landirenzo omegas ve diğer markaların parça resimlerine bak. kendini belli ediyor kalitesi.

omegas 155 bg e kadar çalışıyor. blue 110 bg. blue de şamandıra yerli. omegas enjektörleri 8000 devire kadar açıp kapanabiliyor. omegas beyni arabanın beyni ile uyumlu. sürekli kendini güncelliyor. omegasta map sensörü bosh marka.. bildiklerim bunlar.

siz landirenzo omegas taktırdım demiştiniz. Sizin araç 103 bg, omegas ise 155 bg kadar çalışması aracınızda sorun oluşturmazmı. :)

siz landirenzo omegas taktırdım demiştiniz. Sizin araç 103 bg, omegas ise 155 bg kadar çalışması aracınızda sorun oluşturmazmı. :)

bu kadar para veriyoruz. ha 1400 ha 1600 olmuşken en iyisi olsun istedim.
1-2 ay kadar araştırdım. ben memnunum. tabi landirenzo secmemdeki bir neden de opel ve vw nin anlaşmalı markası oluşu..

Geri