Lpg

Birde Zavolli ile BRC arasındaki farkları yazarsanız memnun olurum..
şöyle söyleyelim birisi opel birisi wv ;)
Brc derim dert yok tasa yok...gerisi size kalmiş
zavolli kullanıyorum ama bende de dert yok tasa yok. ama benim içinde öncelikli marka brc'dir. bu biraz marka imajıyla alakalı... 3 farklı araçta zavolli kullanıyorum 3ünede sorunsuz biniyorum...
Kesinlikle landi renzo. sonuna kadar... parçaları iyi araştır. zavolli parçalarının üstünde sadece yapıştırma etiket var...

yapıştırma etiket olunca ne oluyor. malzeme kalitesi mi düşüyor?

aldesa 990/10 süper çok memmunum hiç sorunum yok arza lambası dahi yanmıyor performansı sölemeye gerek yok 2.vitesde 6500 devir yapıyorum gaz gezme adına hiç birşey yokkk.opel astra bunu öneririm haa taktırdıgında aracının arıza lambası yanacak 4 hafta 650 km sonra lpg servisine götür ayar çekerler hiç bi sorıunun olmaz güle güle kulland erim

şöyle söyleyelim birisi opel birisi wv ;)

zavolli kullanıyorum ama bende de dert yok tasa yok. ama benim içinde öncelikli marka brc'dir. bu biraz marka imajıyla alakalı... 3 farklı araçta zavolli kullanıyorum 3ünede sorunsuz biniyorum...

yapıştırma etiket olunca ne oluyor. malzeme kalitesi mi düşüyor?

ya gidinde parça kalitelerini karşılaştırın. yan yana koyun anlayacaksınız..

enjektorlerin içini açıp karşılaştırdınız herhalde... kastınız bu...

dışardan fark ediyor. ayrıca landi renzonunkini açtırdım ustaya.. biri çelik, biri plastik (zavolli)

hımm doğrudur... demek kaliteli plastik kullanıyorlarmış... ;) şaka bir yana evet gözünüzle gördüğünüze göre doğrudur. ama şuda varki 2 yıl garanti kapsamında zavoli marka kitlerde ve bunun yanında 100000km garantiside var. tabii servis bakımlarını ihmal etmezseniz. uzun süredir bu markayı kullanıyorum ve öyle büyük bir sorunla karşılaşmadım...

servis ağı çok iyi. kesinlikle katılıyorum. babamda toyota corolla var ben taktırdıktan sonra (2-3 gün kadar) onun arabasına da taktırmaya gittik. landi renzo olmadı. benim arabanın kaputun içinde yalıtım var onunkinde olmadığı için ve landi gürültülü çalıştığı için zavolli taktırdım. ilk kez bugün sürdüm. yaklaşık 100 km kadar. çekişi çok kötü geldi bana. belkide ben yanılıyorum ama bu benim düşüncem..

ben benzin ile bir fark göremiyorum tabi sürüş karaktesi ve aktiflik çok önemli lpg de ortalama tüketimim 11,5lt benim... belkide gaz ayarında sıkıntı vardır...

olabilir.. hem senin araç 2000 motor. bırakta öyle olsun...

tabiki hacim büyüdükçe harcama artıyor.. ama skoda octavia 1,6lt dede kullandım 1 yıl kadar. onda da bir sorun yoktu arıza lambası yakması dısında..

Geri