Lpg

155 bg e kadar destekliyor. ayrıca diğer markalarda enjektör hızları 5000 dev gibi okumuştum. bosh enjektörler 8000 dev. e kadar çalışıyor. yani diğer lpg lerde 5000 devirden sonra lpg enjektör hızları yetişemediğinden otomatik benzine geçiyor...

benimki 5000 devir ve üzerinide destekliyor. şuan için atikerde öyle bir sorun var galiba. onuda 150 liralık bir parça ile gideriyorlar. benzine kendinden geçişi engelliyor...

ya ben öyle okumuştum forumlarda. sonuçta ben bayi değil kulanıcıyım. hemde çok yeni bi kullanıcı.

Hocalar valla. tam yazıları okumadım ama sanırım yüksek devirde otomatik benzine geçişi konuşuyorsunuz..

BRC de böyle birşey kesinlike söz konusu degildir.. Her motorda her devirde her zaman lpgde kullanirsiniz aracı..

Peki arkadaşlar şu bobin arızalanmasının lpg den kaynaklandığı söylenmekte.. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.. Lpg' li araçlarda kronik sorunmudur..

ben böyle bişey duymadım. çok uzun yıllardır kullanan arkadaşlarım var. olsa bile sonuçta bobin kaç paralık şey? özelliklede arabayı sürekli kullanıyorsanız. zaten ayda 1000 km nin üstünde yapıyorsanız 1 sene civarında kendini amorti ediyor. sonrası hep kar..

evet kronik ama lpg kalitesine göre (kitin kalitesi değil yanlış anlaşılmasın gazın kalitesi) arızalanma süresi değişiyor. lpg kullanımı benzine göre aracın her türlü aksamına biraz daha yük bindiriyor.

ben duymamıştım. ama duyduğum iyi oldu. ben Aygaz Euro LPG kullanıyorum sizler?

benzinde de lpg de de aksaray özmen petrolden şaşmam... BP! ;)

reklam sa OPET Aygaz Euro lpg.... manisa izmir ve tüm türkiyeeeeee

Geri