Arkadaşlar 2004 G astra Twinport aracıma Zavolli marka Lpg taktırmak istiyorum. Fiyat 135.00X10 TL marka ve fiyat olarak ne dersiniz.
normal,bendede zavoli var...memnunum tavsiye ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar 2004 G astra Twinport aracıma Zavolli marka Lpg taktırmak istiyorum. Fiyat 135.00X10 TL marka ve fiyat olarak ne dersiniz.
benim omegaya takılalı 3 sene oldu araba 200.000km yol yaptı hiç sorun yok yeni arabamada zavoli taktırdım yeterki montajı yapan düzgün olsun .
brc taktıranlar arabada benzin olmadan arabayı çalıştıra biliyorlarmı ondan bahsetsinler.
opelde en problemsiz çalışan zavoli montajıda polariste yaptır. sorun yaşamazsın
Bu lpg işinin bende düşünüyorum ama bir türlü, karar veremiyorum.
kemal abi,2006 astra classic aracı olan arkadaşım var, 6 ay önce tavsiyem nedeniyle zavoli taktırdı...ne zaman görse allah razı olsun der
hep benzinde binerdi arabasına,şimdi yakıt neredeyse yarı yarıya inince ben neden şimdiye kadar taktırmamışım diye söyleniyo
+1000paran varsa prins ondan sonra brc paran kısıtlıysa atiker ve diyer modeller