Lpg

benim omegaya takılalı 3 sene oldu araba 200.000km yol yaptı hiç sorun yok yeni arabamada zavoli taktırdım yeterki montajı yapan düzgün olsun .

brc taktıranlar arabada benzin olmadan arabayı çalıştıra biliyorlarmı ondan bahsetsinler.

opelde en problemsiz çalışan zavoli montajıda polariste yaptır. sorun yaşamazsın

aracın zarar görcegi şekilde neden çalıştıralım ki?? o ısıda lpg nasil zarar veriyor biliyor musunuz??
aşagidaki linki inceleyin isterseniz..

http://resim.donanimhaber.com/m_32888525/mpage_1/key_//tm.htm

ayrıca EVET istersek direk lpg ile çalıştırılabilir.. sizin yaptıgınız sadece tuşa basılı tutmak. benim butounum o şekilde degil su anda. degistirirsek oda olacaktir..
yada lpgnin devreye girecegi sicaklıgı degistirip yapilabilir.. Ama zarar veren bir uygulamaya gerek yok

Bu lpg işinin bende düşünüyorum ama bir türlü, karar veremiyorum.

Bu lpg işinin bende düşünüyorum ama bir türlü, karar veremiyorum.

kemal abi,2006 astra classic aracı olan arkadaşım var, 6 ay önce tavsiyem nedeniyle zavoli taktırdı...ne zaman görse allah razı olsun der :D
hep benzinde binerdi arabasına,şimdi yakıt neredeyse yarı yarıya inince ben neden şimdiye kadar taktırmamışım diye söyleniyo

kemal abi,2006 astra classic aracı olan arkadaşım var, 6 ay önce tavsiyem nedeniyle zavoli taktırdı...ne zaman görse allah razı olsun der :D
hep benzinde binerdi arabasına,şimdi yakıt neredeyse yarı yarıya inince ben neden şimdiye kadar taktırmamışım diye söyleniyo

Arkadaşınız nerede taktırdı Zavolliyi.. Ben Polariste taktırmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
Birde Zavolli ile BRC arasındaki farkları yazarsanız memnun olurum..

Brc derim dert yok tasa yok...gerisi size kalmiş

Landi Renzo

Kesinlikle landi renzo. sonuna kadar... parçaları iyi araştır. zavolli parçalarının üstünde sadece yapıştırma etiket var...

Geri