Lpg Marka Ve Usta önerisi Gerek

hayırlı olsun takılmış zaten boşa yazmışız yaaa.

TARTARİNİ En İİSİ BENCE

Arkadaşlar yukarıda söylendiği gibi brc ile tanıştım MOCAN otogaz sayesinde. uygulama, ilgi, alaka tam puan alır. :good:

Takılan ürün memnuniyeti sanırım kullandıkca ortaya çıkar. Tek kafama takılan yer enjektörlerin sesli çalışmasıdır. Onunda zamanla azalacağı söylendi. Yoksa yaz aylarında cam açıkken dizel sesi dinleyecem demektir :(

"ilgilerinden dolayı Can bey ve Güvenç bey'e teşşekkür ederim. Tabi personeli unutmamak lazım" :)

Arkadaşlar yukarıda söylendiği gibi brc ile tanıştım MOCAN otogaz sayesinde. uygulama, ilgi, alaka tam puan alır. :good:

Takılan ürün memnuniyeti sanırım kullandıkca ortaya çıkar. Tek kafama takılan yer enjektörlerin sesli çalışmasıdır. Onunda zamanla azalacağı söylendi. Yoksa yaz aylarında cam açıkken dizel sesi dinleyecem demektir :(

"ilgilerinden dolayı Can bey ve Güvenç bey'e teşşekkür ederim. Tabi personeli unutmamak lazım" :)

Hayırlı olsun arkadaşım,

Pişman olmayacağına eminim. İyi bir usta tarafından takılan LPG kiti hiç bir sorun çıkartmaz. Bu konuda da Can Bey ve Kaan Bey üzerine usta tanımam. :good:

Enjektör sesini sorun etme. Sadece kaput açıkken ses geliyor. Kaputun iyi bir yalıtımı (kaput keçesi) varsa kaput kapalıyken dışarıdan ses pek duyulmuyor.

Merhaba Sayın Lakiska,

Sayın Serkan53'ün aracına da sizin aracınıza uyguladığımız BRC Sequent 24 MY07 modeli uygulandı.

Kendisine bol tasarruflu keyifli sürüşler diliyoruz.

MOCAN OTOGAZ

Kaan ARSLANLI

Merhabalar Kaan Bey

Serkan Bey "Marka ve Usta" konusunda çok doğru bir karar vermiş. Kendisini kutluyorum.

Ben Tartarini tavsiye ederim. 2 yıl 42.000 km yaptım gazı da shell den alıyorum süper bir şey. İskitlerde Uludağ Bosch servisi takıyor, 3 yıl da garanti veriyor.

atiker kullanıyorum hiç bir sorun yok fiyata göre perfonmas çok iyi tavsiye ederim hiç bir sorum çıkarmadı şimdiye kadar

Teşekkür ederim. de olan bize oluyor :) . Biz sohbet etmeyi seven insanlarız, aracına LPG montajı yaptığımız müşterilerimiz sadece periyodik bakımlara uğrayınca sohbet fırsatımız azalıyor :(

Müsait olduğunuz zamanda bekliyoruz.

İyi günler

Merhabalar Kaan Bey

Serkan Bey "Marka ve Usta" konusunda çok doğru bir karar vermiş. Kendisini kutluyorum.

Geri