LPG için marka ve usta tavsiyeleriniz???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan invernus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hyırlı olsun... bende taktırmak istiyorum ama bitürlü karar veremedim.
o kadar çok marka varki hangisi iyi hangisi değil karar vermek çok güç.
kimine göre atiker iyi brc kötü diğerine göre aman atiker alma....
böyle bi durum inşallah senden iyi haberler bekliyorum memnun kalırsan yada kalmazsan buraya yazarsan mutlu olurum...

hyırlı olsun... bende taktırmak istiyorum ama bitürlü karar veremedim.
o kadar çok marka varki hangisi iyi hangisi değil karar vermek çok güç.
kimine göre atiker iyi brc kötü diğerine göre aman atiker alma....
böyle bi durum inşallah senden iyi haberler bekliyorum memnun kalırsan yada kalmazsan buraya yazarsan mutlu olurum...

Çok sağolasın dostum.
Valla şuana kadarki durumdan memnunum.
Ancak biraz sesli çalışıyo, tabi alışmak lazım.
60 ytllik gaz aldı bakalım kaç km yapacak.
Zaten haftaya kontrole gidicem bakalım.
Burdan haberleri yazıcam arkadaşlar.

sesler enjektorlerden gelır (lpg)
bende voltran var kaput kapalıyken ha benzın ha lpg fark yok

2000 vectra 1,6 comfort aracıma bir hafta önce atiker sıralı taktırdım çok memnunum. hiçbir sorun yok.

vectra 2.0 a atiker taktırdım. Aracın sesinde falanda bir değişiklik yok. deposu 50 ytl lik aldı. 32 litreydi. şehir içinde 300 km yol yaptı. uzun yolda tahminim 400 km yi bulur. km ye 20 ykr gibi 2000 motor için ideal bence. benzinin yerini tam tutmasada gayet güzel. tavsiye ederim. Tüp olayı sanırım aracın bakım durumuna göre değişiyor.

bende landi marka sıralı var 17 kuruş yakıyo..şimdilik memnunum ilerde sorun çıkartmazsa...

landırenzo ıtalyan malı saglam kalıtelı cokda az yatıyor 73 e depoyu doldurdum 550 km yaptım sıvasdan ankaraya gayet ıyı ama sanki diezelll ya tıkır tıkır tıkır tıkır tıkır tıkır

Atiker Taktirma Da Ne Taktirirsan Taktir çünkü Ben Taktirdim Enjektörlerin 4 Dü De Bir Arada Olduğu Için çok Ses Yapti Araba Traktör Gibi çalişiyordu çikartirdim Zovali Taktirdim şimdi Iyi Selamlar

Bir arada olduğu için değil, bunlar birer enjektör olduğu için çok hafif dizel sesi verir. Atikeri bilmiyorum fakat Brc de böyle, bu ses içeriye ulaşmaz, aslında hoş bi sesi var. Bazı markalarda bildiğim kadarıyla zeten enjektör değil bir çeşit elektro-valf kullanılıyor ve haliyle ses yapmıyor.
Selamlar..

Son düzenleme:
enjektorler rolantıde ses yapar gaz verınce keser
vectrada kaput kapalıyken duyulmuyor acıkken tıkır tıkır oluyor rahatsız edecek bır durum yok yanı

arkadaşlar haftasonu izmire gidip geldim
1000 km'ye yakın yol yaptım işte sonuçları:
giderken 100 ila 180 arası hız yaptım
istanbuldan eskihisara kadar olan bölümde
190'a bile çıktım hatta
bir depo ile tam 415 km gittim
depo tam 62 ytl'ye doldu
yani 149 kuruş gibi güzel bir rakam
valla çok sevindim, basmasam demekki daha az yakıcak
he bu arada enjektörden gelen ses de kesildi
valla inanılmaz memnunum ve herkese tavsiye ediyorm.
Sizin tavsiyeleriniz için de çok teşekkür ederim.

Geri