ben yeni sistem sıralı sistem lpg sistemleri üzerine tanımıyorum hiç düşünme takdır göreceksin cebinin nasıl rahat ettiğini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende de aynı araç çalışmada sorun yok yalnız arasıra arıza lambası yanıyor,benim için 1,5 yılda parasını çıkaracağına eminim,benzinin ekonomik olduğuna kesinlikle katılmıyorum,ben Ş.Dışı 100 kr.yakarken siz 175 yakacaksınız fark ortada.sakın lpg falan taktırma kardeşim lpg tofaş arabaya yakışıyor bende doğan slx vardı lpgliydi yaz kış süper çalışıodu şimdi vectra c aldım aldığımda üstünde lpg vardı araba geç çalışıo 3-4 marş basmada anca alıyo yani anlıycan opele lpg olmıyo hem opel benzin olarakda ekonomik geliyo bana
Yahu bende acayip tereddüt var..taktırmak ve taktırmamak arası..Ne yapacam bilmiyorum..Taktırdıktan sonra tekrar muhayeneye gir..zır pırt ayara git,motorda bir işlem yap yine lpg ciye git ayara yaptır,hava filtreni değiştir ayar yaptır,kapalı alanlara girme,yok tekleme yapar,bakım zamanları kısalır bunlar benim fikrimin değişmesine neden oluyor.
Geçen gün 50 tl lik benzin aldım.. %95 i şehir içi olmak üzere (sakarya)toplam 165-170 km yaptım şimdi bu sartlarda lpg takmak mantıklımı..doğru bir hesapla takrıcam yoksa..