hıristiyanlıktada bu kavram var
Bilmiyordum. Biraz açabilir misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hıristiyanlıktada bu kavram var
Bilmiyordum. Biraz açabilir misiniz?
Rusya'nın ardından Çin de, ABD ve Avrupa ülkelerinin Libya'ya yönelik operasyonuna tepki gösterdi.
bunda şaşıcak ibr şey yok çok doğal demek ki haçlı diye bir şey yok olsa ruslarda hristiyan hatta koyu hristiyandır din kardeşlerimize destek olalım derlerdi.. ama adamlarda real politik olarak olaylara yaklaşıyor... kaldıki bm şu anda yani o haçlılar dediğiniz kendi içlerinde kavga ediyorlarmış..
fransanın rafael uçaklarını kullanmasıda çok tepki çekmiş bm de resmen fransa ben tek başımada gücüm demeye getirmiş o mesajı vermiş.. rafael uçaklarının özelliği fransa tek başına kendi arge siyle yapıyor f35 gibi ortak avrupa üretimi yada ortak bir kaç ülkeyle yapılan bir uçak değil..
bence sizde iyi niyetimle söylüyorum haçlı dır bopdur gop dur bu tür komplo hayal aleminden çıkıp olaylara reel gerçekci bakarsanız daha faydalı olabilir![]()
![]()
büyük çaplı olsa ne olabilirki amerika zaten niyeti gönlü yok adamlar uçak bile kaldırmıyor amerikanın dış işlerinden açıklama yapıldıki bunlar sizinde sorularınıza cevap ortadoğuda zaten sıkıntılı bir konumdayız libya gibi üçüncü bir cephe açmak gibi bir niyetimiz yok zaten böyle bir şeyde sanki islami kesme bir savaş açmış izlenimi verebilirki bu en son istediğimiz şeydir diye adamlar açıklama yapmış.. adamlar sadece büyük abi olarak komutan olarak operasyonun başında o kadar..
bu konuda bu kadar emin olma...Hakan bey den alinti
biraz türkiye yakın tarihine gelirsek çanakkale savaşlarında ölen bizimle omuz omuza aktif cephede yada geri planda doktorluk hemşirelik falan yapmış hristiyanlar var ve bu insanlar genel kurmay arşivinde şehit olarak geçerki bencede şehittir..