Lastikte balon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ABS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ABS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar Prelli P6ooo kullanıyorum.Sag arka lastikte balon oldu ( olmadı ben yaptım :( ) Alalı daha 2000 km falan oldu.Simdi bu durumda sadece 1 lastik degistirirsem Yakıt,Yol tutus vs degisiklik ya da bir problem olur mu ? Yoksa arka 2 ya da 4 lastigi birden degistirmeli miyim? Tecrubesi olan bir arkadasımız yardımcı olursa sevinirim.Tesekkurler

2000 km. sorun yaratmaz, aynı marka ve modeli alıp kullanabilirsiniz.

Ins olmaz.Durup dururken 4 lastik birden degistirmek gereksiz masraf :S

2000 km. sorun yaratmaz, aynı marka ve modeli alıp kullanabilirsiniz.

arkadaşıma aynen katılıyorum.

farklı model bile takarsın ancak lastik desenleri farklı olduğundan yüksek süratte dalma yapabilir.benim arabanın 4 lastiğide farklıydı.o halde 2000 km civarı kullandım.ama şimdi 4 michelin var sıfır

2.000 km de ise garantisi vardır
garantiden değiştirin bence sıfırıyla
bişeyde olmaz yanii

Arkadaslar Prelli P6ooo kullanıyorum.Sag arka lastikte balon oldu ( olmadı ben yaptım :( ) Alalı daha 2000 km falan oldu.Simdi bu durumda sadece 1 lastik degistirirsem Yakıt,Yol tutus vs degisiklik ya da bir problem olur mu ? Yoksa arka 2 ya da 4 lastigi birden degistirmeli miyim? Tecrubesi olan bir arkadasımız yardımcı olursa sevinirim.Tesekkurler

Lastiğin garantisi bitmemiştir garantiden yenisini alsana. 2000 km olduğuna göre 3-4 ay önce almişsın. Yol güvenliği için hiç beklemeden değiştirmelisin.
Geçmiş olsun.

Kesinlikle katılıyorum acil değiştirmelisin lastiği, daha 2000 km olduysa sol arka lastik de çok aşınmış olamaz,problemli lastiği değiş yeterli olur diye düşünüyorum

Geri