lastik havası hakkında yrdm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metin_33

Kayıtlı Kullanıcı
42-Konya
arkadaşlar herkese iyi akşamlar. aracımın lastikleri 215-55-16 acaba uygun hava basınç değerleri nelerdir.(ön ve arka) aracımın kitabında bir bilgi bulamadım yardımcı olabiliriseniz sevinirim. teşekkürler

Benzin depo kapağında uygun hava değerlerinin yazılı olması lazım.

evet...
ön 2,5bar arka 2.6 bar

arkadaşlar herkese iyi akşamlar. aracımın lastikleri 215-55-16 acaba uygun hava basınç değerleri nelerdir.(ön ve arka) aracımın kitabında bir bilgi bulamadım yardımcı olabiliriseniz sevinirim. teşekkürler
32 x 4

lastik havalarini aracinizin yuk durumuna gore depo kapagindaki degerlere gore ayarlayin, yada kullanma kilavuzunda yazar.

arkadaşlar depo kapağında üstte 200kpa yazıyor alttada 2.2 bar. fakat bunun psı değeri ne olabilir acaba

32-33

bende aracımı yeni aldım, önler 31 arkalar 29 du. ön ve arka lastiklerin basınçlarını 33 yaptım, yakıt bayağ düştü sanki araba daha da seri oldu.

Arkadaşlar bende 195/60/15 michelin energy saver,
kiptaçıkta Z16XE için azami yükte
Önler 35 arkalar 41 psi diyor bu arkalar çok fazla deilmi,Cumartesi ist gidicez full çekicek araba yine, lastik psi değerlerim ne olmalı...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende 195/60/15 michelin energy saver,
kiptaçıkta Z16XE için azami yükte
Önler 35 arkalar 41 psi diyor bu arkalar çok fazla deilmi,Cumartesi ist gidicez full çekicek araba yine, lastik psi değerlerim ne olmalı...

Yarın kısmetse sabah erkenden çıkcam yola nasıl edeyim lastik basınçlarımı,kitaptaki talimata mı uyayım..

Geri