Landirenzo lpg sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan parcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şehiriçi 340 Idi Km De,şimdi 192.%45 Civari Tasarruf.

abi imza ayarı bahsi geçmiş resmi eklediğiniz yerde bir de isim soyisim eklenmesi gerekiyor,
ş.içi o kadar çok mu yakıyor vec.1.6?? .340 çokmuş yaw...

saniyeye göre lpgye geçmesi bence iyi değil, kayseride kışın buz gibi soğuklarda araba çalışıp 20 saniye sonra mı lpgye geçecek ? motora zarar, sıvı halde verecek lpgyi hep ısınmadan. lpg buharlaşamayacak ?

O Zaman çaliştirinca Hemen Benzine Geçerim.arabanin Yeterli Isindiğini Hissettiğimde De Tekrar Gaza Geçmesi Için Düğmeye Basarim.sizce De Mantikli Değil Mi?

abi imza ayarı bahsi geçmiş resmi eklediğiniz yerde bir de isim soyisim eklenmesi gerekiyor,
ş.içi o kadar çok mu yakıyor vec.1.6?? .340 çokmuş yaw...
ZATEN VECTRA ŞEHİR İÇİNDE 100 KM DE 10 LİTREDEN AZ YAKAN VARSA VE BUNU DİYEBİLİYORSA:hıh: BANA İNANDIRICI GELMİYOR:confused: :confused: :confused:

O Zaman çaliştirinca Hemen Benzine Geçerim.arabanin Yeterli Isindiğini Hissettiğimde De Tekrar Gaza Geçmesi Için Düğmeye Basarim.sizce De Mantikli Değil Mi?

Ne farkı kaldı o zaman karbüratörlüden :) sıralı sistemin özelliklerinden biri de zaten kendi ayarlayıp geçmesi. Bence ecu ayarını yeniden yaptırın. Yani süreye göre değil sıcaklığa göre okusun. Sıcaklık sensöründe bişe mi var ki böyle ayarladı usta? Bu işin algoritması sıcaklığın okunması ile başlar.

Kişa Sizin Dediğiniz Gibi Ayarlatirim.yazin Bu şekilde Daha Iyi Olacağina Inaniyorum.sabah Hemen Geçiyor Ve Sorun Yok.

Evet yaz için olabilir, benim demek istediğim kış içindi.

beni araç nevşehirde kayseri doğu terminalinde benzini fulledim avonos ta tekrar doldurdu 12 ytl aldı hesapladım 210 krş yaktı şehir içide 280 yakıyor şu anda

güle güle kullan. ancak burock arkadaşımızın dediği gibi saniye işi mantıklı değil. hele kışın aman aman...

Geri