Kronik sorunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haklısın bu her marka araç için böyle,gecirdiği bir kazanın da etkisi ve yıllardır kullanıcısı olmanın muzdaripliği ile mercedes s500 e lanet edip,güvensiz deyip :D audi a8 alan tanıdığım var, nasıl Ahmet amca memnun musun dediğimizde oh be dünya varmış diyordu, demek hiçbir makina kusursuz değil, illa kullanıcısını üzüyor bir şekilde
bi ara forumda paylaşılmıştı neler vardı neler sanroof'tan su alma falan :)

kullanıcı hatalarının tespiti ve istatislik çıkarma işi bence çok zor bir durum. biz bu kronik durumları servise gelen araçlardan takip edebiliyoruz sadece. ama sorun şu ki, servise gelen araç problemli ve biz sadece problemleri görüyoruz. bunun için yapılacak işlem satılan tüm araçlara bunu oranlamak. ancak o zaman bir üretim hatasından bahsedilebilir. bu tarz bilgisi olan varsa, paylaşırsa seviniriz...

bu yeni corolla larada abs kendi kendine devreye giriyormuş ve kızaklayarak duruyormuş anormal bir bir durum..benim arabam 2009 model ve sıfır aldım arabanın önce fren disklerinden kazıma sesi geldi defalarca servise gittim düzeltmek istemediler..bende şikayetimi yazınca komple fren ve disk değiştirdiler illaki şikayet edince mi harekete geçecek bu bayiler onu da bilmiyorum bir de koltuktan tıkırtı geliyor bütün corsalarda var bu ses neden?servisin dediğine göre koltuklar kızaklı old. için yapıyormuş nekadar saçma...diğer koltukta kızaklı neden onda olmuyor?

İdris abi haklısın ama klape kapak motorunun yanlış kullanılması gibi bir durum nasıl olabilir?
Bu motorun dişlileri yine bozuldu , servise gitsek değiştirelim diyecekler.Değişeli de 2 yıl 1 ay oldu. Garantiye de sokmazlar .Ben bunu yaptırmak istemiyorum ama tamamen bozulacak biliyorum.
http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/1017079/g/OPEL+Ayibini+Kabul+Etmiyor! biri de aynı bu sorundan yakınıyor.

Tolga sana İnsignia yakışır;)

Yok abi dayanılmaz bi çile olur insignia :D

Yok abi dayanılmaz bi çile olur insignia :D
niye bu güne kadar yaptıkları en güzel arabaymış reklamlarda öyle diyor :D yani zamanında calibra alana hadi calibracılar neyse, cabriolet gt alana,omega alana,manta alana,kadett alana resmen küfrediyor :D
lotus omega nerede,insignia nerede sanırım yeni kusak mühendisler bir cacıktan anlamıyor :D

need for speed run'da lotus var :D

Geri