kornanın sesi gitti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaws35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jaws35

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
hava yagmurluydu 30 cm su birikintisinden geçtim 10 dk sonra kornaya bastıgımda ses az cıkıyodu daha sonra kornaya baktıgımda jak ucu ıslanmıstı içine su alımtı korna kısa devre yapıp yandı mı acaba ses bogık gibi cıkıyo netkorna sesi cıkmıyo

İçine su almış.. daha öncede aldıysa içi paslanmaya başlamıştır...
içini açıp kontakları temizlersen normale döner.

yarın bi sökeyim jak uclarını temizleyim umarım eski haline gelir

sokun fon makınesıyle kurutun duzelır.bendede oldu 2 gün bekledım kurumadı bende kendım kuruladım sımdı calısıyor.çalısmazsada bence orj almayın hıc hos gelmıyor kulaga bence(hosunuza giderse bilemiyecem).tofas kus serısının kornası acayip güzel geliyor kulaga.boylede alternatıflerı kullanın bence

kornayı söktüm içine su dolmus sallayarak bi kısmını cıkardım bide fön makinesiyle iyice kuruttum şimdi eskisi gibi net ses geliyor

benim de kornam arızalandı

kardeşimin düğünü vardı arkadaşım kullandı arabayı kornaya basmışta basmış, korna sanki ben öldüm der gibi ses çıkarıyo..dızzzzt diye yani, nasıl tamir edebilirim bide korna arabanın neresinde bilen varsa bi cevap versin nolur model astra f 1992 model

astra g de sag ön tekerlegin onunde sol sis farın arkasında içi su dolmustur ben kemdim söktüm sallayarak içindeki suyu boşaltım bide fön mak,nesiyle içini kuruttum korna eskisi gibi net ses veiyo

Geri