Korna sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selamlar vectra B aracımın kornası durup dururken kısıldı daha tiz sesi gelmekte ilk başlarda bi kalın bi ince ses veriyordu şuan daha tiz ses vermekte çok nadir kalın ses çıkarmakta anlık alttaan korna soketini söktüm korna ve soketi temizledim yine aynı sorun nedir sizce tşkler şimdiden

korna miadını doldurmuş olabilir.

korna miadını doldurmuş olabilir.

+1 Katılıyorum..Hazır kornayı sökmüşken voltaj verseydiniz..Ozaman net bir şekilde arızalı olup olmadığı anlaşılırdı...

2 tane korna var birisi kalın ses ikinci ince ses birisi bozulmuştur

Selamlar vectra B aracımın kornası durup dururken kısıldı daha tiz sesi gelmekte ilk başlarda bi kalın bi ince ses veriyordu şuan daha tiz ses vermekte çok nadir kalın ses çıkarmakta anlık alttaan korna soketini söktüm korna ve soketi temizledim yine aynı sorun nedir sizce tşkler şimdiden

Sökmeden kornanın üzerinde ayar vidası var. Ordan sesleri istediğin gibi ayarlarsın. Soket arızalı olsa hiç ses vermez

Sökmeden kornanın üzerinde ayar vidası var. Ordan sesleri istediğin gibi ayarlarsın. Soket arızalı olsa hiç ses vermez

teşekkürler öncelikle 1 korna çalışıyordu diğerinin sesinde sorun vardı biini değiştirerek sorunu çözdüm

Geri