kopyacı çinlilere bakın bi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pcqopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar şimdi doğruya doğru, hiç çinlilere laf atmaya gerek yok. Bütün gelişen ekonomilerde olan şeyler bunlar. Japonlar da yaptı aynı tür şeyleri, tarih yazıyor. Türkler yapmadımı sanki. Panoasonic hafızalı telefonları unutmadık daha. tekstilcilerimiz yıllarca nike adidas slazenger (hemde orjinal yazısıyla) üretip mahalle pazarlarında satılmadımı???
Onu bırak ben çanta imal ediyorum (markasız) bizim sektörde hala o kadar çok sahte marka imal eden varki, şarkısı bile yapıldı (bakınız Pınar Aylin'in son şarkısı Çanta) Öyleki ben çanta atölyem var deyince herkes Louis Vuitton istiyor otomatikman. Ben sahte mal yapmıyorum diye izah etmeye çalışıyorum ama insanlar o kadar kanıksamışki, normal bi şey gibi istiyorlar.

Arkadaşlar şimdi doğruya doğru, hiç çinlilere laf atmaya gerek yok. Bütün gelişen ekonomilerde olan şeyler bunlar. Japonlar da yaptı aynı tür şeyleri, tarih yazıyor. Türkler yapmadımı sanki. Panoasonic hafızalı telefonları unutmadık daha. tekstilcilerimiz yıllarca nike adidas slazenger (hemde orjinal yazısıyla) üretip mahalle pazarlarında satılmadımı???
Onu bırak ben çanta imal ediyorum (markasız) bizim sektörde hala o kadar çok sahte marka imal eden varki, şarkısı bile yapıldı (bakınız Pınar Aylin'in son şarkısı Çanta) Öyleki ben çanta atölyem var deyince herkes Louis Vuitton istiyor otomatikman. Ben sahte mal yapmıyorum diye izah etmeye çalışıyorum ama insanlar o kadar kanıksamışki, normal bi şey gibi istiyorlar.

Ben EKIN marka şapka gördüm ya! türk malı.adam makara yapmıs resmen:)

yuh ya:)

nokla flan bişey değilki. adamlar birebir nokia cep telefonları kopyaladı. ve çatır çatır satılıyor. nokla flanda yazmıyor. en ufak detayına kadar nokia. valla iyi mi kötü mü yapıyorlar bilmiyorum. tek bildiğim adamlar hiç boş durmuyor ve deli gibi çalışıyorlar

bence yapabilselerde türkiyeden alayını silseler...

bende motorcuyumdur ayriyeten bilen arkadaşlar bilir ama çin motorlarını hiç bilmezdim merakda salmadım canıma susamadım ama geçende bir çin malı gördüm adamlar birerbir bmw nin 1100 modelini kopyalamışlar dorado corvus diye bir marka birde içine 250 cc lik scooter motoru koymuşlar :D :D :D tabi motor dandik herhaliyle belli işçilik duruşu kalitesi her yeri plastik ama görüntüde adamlar başarılı zaten ondan kazanıyorlar..

valla poposu yere yakın insan dan korkucan kardeşim

piyasada devrim yapmıştı çin scooterlar. sonra alanların çoğu bin pişman oldu. çünkü adamlar en ucuz modellerini getirdiler. honda nın 4 bin ytl istediği özelliklere sahip scooterları 1500 ytl ye sattılar. bizler yine rap diye aldık. sonra döküldü. şimdi millet olayların farkında. daha dün söktük bir çin scooter. bütün motoru yeniledik. inanın işçiliği malzemesinden daha pahalı. parçları çok ucuz çünkü. sirkecide çin malı parçayla dolu. ama almışken kaliteli bişey almak gerek. malum trafiğe çıkıyoruz ve 80-100 km gibi süratlere kdr çıkıyoruz bu aletlerle.

bilmiyorum kaç yıllık motorcuyum mütavazi kendi halimde takılırım ama asla çinmalı aldıramazlar bana almamda giderim 20 yaşında japon yada alman alırım gene çin malı almam yazlığa aldım bir scooter honda today 10 yıllık motor belki fazla ruhsatı bile kaybolmuş satışını bile alamadım yani ama önemlide değil yazlıkda siteiçi binmek için almışdım zaten çok çok da komik bir fiyata aldım neyse daha bir kere sorun çıkarmadı her yaz giderim bir bujisini temizler yağını koyar binerim daha tıklama yok motorda

o çinmallarını alanlara yazık bir yılı geçmeden her yeri dökülüyor motorlar sadece plastik görüntü başka bir şey değil zaten çinliler türk halkını çözmüşler ver şekli güzel bir şeyiiçini en dandik parçalardan yap ama dışı güzel olsun türkler hemen alır adamlar çözmüüş bizi..

bu arada o sahte çinmalı nokiaları alan arkadaşlara söyliyim onun haberide çıkdı gazete tvlerde ucuz falan ama radyasyon yayan en üksek tellermiş üretimi ilk çıkan 90 yıllardaki cep telefonlarından bile 2 misli fazla radrasyon üretiyorlarmış...

Geri