kopyacı çinlilere bakın bi:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pcqopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çin malına ciddi kota konulmalı.Ancak yerli üreticinin ucuza üretebileceği ve ucuza satabileceği devlet kontrollü vatandaş yanlısı politika uygulanması bu sorunu çözer.Tabi bürokratların her fırsattan yararlanma aç gözlülüğü olmazsa...

Bu sarı ırktan korkulur valla....

siz dua edinde çin malı otomobillere ağır yaptırım getirdilerde giremedi hepsi piyasaya adamlar kuyrukdu kapıda motorsiklet olayına dönücekdi etraf etrafda bir sürü sahte çakma hummerlar mercedesler bmw ler ferrariler v.b olucakdıtabi hepsinde 1.6 motor adi işçilik adi kalitesiz parçalar

bu sefer artık forumlarda çok olağan doğal bir şeymiş gibi okurduk arkadaşlar dün yolda giderken tekerleğim kopdu benimde direksiyonu akşam fare yemiş çinli hamurdan yapmış ucuz olsun diye :D :D

şaka bir yana her kesin ailesinde potansiyel ya bir katil olurdu yada ölü çünkü bu çinmalına vurdan kendi arabanla bir türlü sana çarpsa bir türlü ikisindede kağıt gibi araçlar zaten üfledem yıkılıyorlar bir kaza anında düşünemiyorum

bu çekik gözlü kısa insanlara herzaman hayranım aynı kalitede olmasada ülkelerini nasıl ucuza kalkındırıcaklarını biliyor. yada sahtecilikleri mükemmel :D

tarihlerine bakarsan mao zamanıdna bu yana çok büyük sıkıntılardan kıtlıklardan bu noktaya geldiler şu bir gerçekdir çinde mao zamanı yiyicek bir şey yokmuş artık etrafda yiyicek böcek hayvan bile kalmamış her şeyi yemişler ve bir baba hastaymış bu gerçek bir olay ölmeden önce iki kızına vasiyet yazdırıyor kızlarım ölürsem beni yiyin diye bu vasiyet hala ibret vesikası olarak duruyor

yani onlarda büyük kıtlıklardan bu noktaya gelmişler manevi bir açıdan bakarsan şu anki hallerini hak ediyorlar bile dersin manevi adalet açısından..

ama böyle giderse deli gibi tüketiyorlar bu sefer bunlar dünyayı yiyip bitiricek ..

arkadaşlar sakın bi cinlinin önünde domalmayalım .. kopyalanmamız işten bile olmaz... bu arada iş yerinde 2005 model 110 cc lik bi cin motororu var 4800 km ye hiç bakım görmedi hala aynı yağ var .. hatta bi ara kazara mazot koymuş birisi aksıra tıksıra yaktı hala gayat iyi dim dik ayakta ne desem tam sıfat bulamıyorum..

adamların hayatı kopya

kesinlikle adi malları ,küçüğünden büyüğüne.Ben almam.

Geri