komple set toplıycam..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cgty_41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu 2'si geageyt uygun görünüyor. Ama anfinin watt değeri biraz düşük. JBL 1000'lik zaten efsane bass'tır ama 600W anfi ne kadar besler, meçhul. İleride de hoparlör falan kalkmaya takmayın, bass'ı anca kaldırır anfi.

Ama bu anfi 4 kanal sonuçta..2 tane daha hoparlör takmaya yer kalmıyo mu?

İstanbulda sönmez sound var.İnternette siteleri de var.İstanbul piyasasında en tecrübeli isimlerden ve her türlü bütçe ve ihtiyaca göre mal var ellerinde ve iki günde duman çıkaracak malları sokmuyolar dükkanlarına.Murtaş ın sahibi de gayet olumlu sözler söylemişti orası hakkında bana.Bir ara görüş derim.

700-800 den aşağıya düzgün bir tesisat kuramazsın min. 600 lira lazım markaları düşük tutarsan

başlangıç için bir tesisat olucak..600 lira çok bence..

zaten jblin basını alsan 150 lira, ona uygun da bir anfi alsan oda 200 de teyp alıcaksın pioneer alsan 200 den başlar diğerleride 150 den başlar montajı var bide kapılara mid takımı alıcaksın 2 takım onlarında takımını 100 liradan alsan 100*2=200 onlara koy bide mide anfi 150-200 civarı al sana kaç lira para çıktı bu giriş tesisatıdır. Sen dersen bi bas bi anfi oke alırsın 350-400 e bi basla bir anfi ona lafım yok

...

Son düzenleme:
kilit istiyorum konuya adam gibi yorum yapan çok az..arabayı fuara çekmiycez "okican" o yüzden rahat ol yani..ben link hakkında yorum istiyorum adam bu paraya şu olmaz bu olmaz..

Konuna kaç kişi bildiklerini yazmış yardım etmiş sende 'adam gibi yazan yok' gibi bir cümle kullanmışsın hiç hoş hoş değil bu şekilde yorumlama yapman

Geri