koltuk gıcırtısı

franzferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 18 mayıs günü teslim aldığım araçtan daha 200 km gitmişken arka koltuktan gıcırtılar başladı tamam böle bir sorun olduğunu duydum ama hemende olmazki servise götüreyip bir fırçalasam amcaları işe yararmı acaba çözümü varmı bu sorunun..

bir kontrol ettirmenizde fayda var.

opellerin koltuklarinda gicirdama oluyo genelde ama on koltuklarda oluyo bildigim kadariyla. benim eski vectra da 2-3 ay sonra cok cok az gicirdama baslamisti serviste 2 kez yagladilar gecmisti 10 ay sonra falan iyice gicirdama baslamisti sonra da zaten cozememistim sonra da araba satildi zaten. simdiki vectrada da gicirdama var...

Koltuk gıcırtıları çoğu arabanın ortak derdi. Servise göstermende fayda var.

ön koltukda gıcırdama bende de var benim koltuğumda nedeni yağlama falan değil onuda söyliyim burak gidip yaptırtabilirsin
bir koltuk için araba satma :D :D

bana servis dedi koltuğun orda bir yay varmış bu yay nedensiz şansa işde piyango gibi deforme oluyor özelliğini yitiriyormuş o gıcırdama ondan oluyormuş bana dediler basit bir şey ama koltuğu sökmemiz lazım aracın bir gün yatıcak dediler vakdim yokdu o kadar rahatsızda etmiyor dedim :)

:mad: evet aynen,bu koltuk gıcırtısı benide sinir ediyo

on koltukları zaten kronık yaz gelınce baslıyo gıcırdamaya yaglıyorum gecıyor :D

kardeşim nasıl ve nerden yağlıyosun?

benım ön koltuklar arkadan fermuarlı fermuarı acıyorum yaglayıcı sepreyle sıkıyorum koltugun ıskelıtındekı metal yerlere sonra sesmez kalmıyo gecıyor ;)

tamam sağolasın kardeşim,bizimkinde fermuar falan yok,desene kafamız ütülenmeye devam edecek

Geri