klimayı kapatınca koku başlıyor

polen fılıtresını degıssenız bıle bu koku kalır bu koku bakterı kokusu spreylerı var bu kullanarak bu koku gıderılebılır wurth marka var 1 tanesı 2 kullanımlık iş görür

pki ustam, bunu polen filtresine mi uygulucaz?

kanallara uygulanacak uzun bı ucu var o uc kanala ıyıce sokulup uygulanacak mumkunse fılıtre tarfındanda ugulanabılır ama gerekmez

teşekkürler..

komple sistemi temizletme isteyen arkadaşlara Libadiye de G9 servisi tavsiye edebilirim. www.g9.com.tr ücretini bilmiyorum ama kanalları vs. komple temizliyorlar ve yeni gibi oluyor... birkaç arkadaşım yaptırdı ve gerçekten çok memnun kaldılar.

+1 :good:

sanırım polen filtresi tarafından uygulamak daha sağlıklı, çnk forumda bi arkadaş yine bu konudan bahsetmiş, radyo ekranı bozulmuştu...
o bı yanlıslık yapmıstır uzun ucu olaması gerekır spreyın uzun degılse bozulabılır

geçenlerde bana da oldu.fanı en son seviyede 20 dakika çalıştırdım.geçti.bana da biri tavsiye etmişti.

Aynı sorun bende de var.. Ayrıca Sıcak hava üflüyor Klima kapalı iken Anlamadım gitti.. çok kötü bir koku oluyor acaba dedim kedi felan mı öldü ama bişey bulamadım servise götürmek lazım gerçi bakımıda yaklaştı

Geri