klima ve fren ne alaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Matrak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2003 1.7 dizel aracım da klima açıkken frene bastığımda sanki abs vuruyor gibi önden acayip ses geliyor ilginç oan aracımda abs yok. Klima kapalı konumda iken herşey normal frende tutuyor ama ne hikmetse klimayı açıyorum frene basıyorum ilginç bi ses geliyor bu konuda fikirleriniz nedir..

araç öne yığıldığında fan biryerlere çarpıyor olabilir

ama bunu nasıl çözeriz yada nasıl anlayabiliriz bugün servise gittim arabayı bırakmamı incelemeleri gerektiğini sölediler bişey gözükmüyo dedi usta

arkadaşın vectra da ayını sorun oldu şehirler arası yolda serçe ön panjura çarpmış kırılmış klima açınca ses yapıyordu fan panele değiyormuş usta bir karış inşaat teli ile çözdü.:) (bir önceki kasap kompresör değişecek demişti):maden:

Abi söylediğin çok mantıklı sabah bakıyim fanın etrafındaki korumaya fan yalpa yapıyosa oda yapabilir heralde çok tşk ederim:):)

inşallah basit bişeydir. kolay gelsin

sadece fan acııkken oluyomu klıma kapalı ?

Merhaba arkadaşlar 2003 1.7 dizel aracım da klima açıkken frene bastığımda sanki abs vuruyor gibi önden acayip ses geliyor ilginç oan aracımda abs yok. Klima kapalı konumda iken herşey normal frende tutuyor ama ne hikmetse klimayı açıyorum frene basıyorum ilginç bi ses geliyor bu konuda fikirleriniz nedir..
Özkan Bey,
bence siz elektrikciye gösterin aracınızda akım düşmesi felan varsa belki kasnak içi bobin var o anlık bırakmıyor olabilir..
$%28KGrHqR,%21o4E9c6vQ8jNBP,drYgJPQ%7E%7E60_12.JPG

özkan ne yaptın ne ettin sesin çıkmadı birdaha. sorunu bulabildin mi. selim bey daha teknik bir yorum yapmış mesela çok da mantıklı:bir: sonuç yazarsan bizde tecrübelerimize ekleyelim:)

fan ses

Abi kusura bakmayın pc bozuktu giremiyordum nete şimdi gördüm. aynen söylediğin gibi radyatör çok az yerinden oynamış frene basınca araba öne yığılıyor haliyle fanın uç kısmı çarpıyormuş radyatörcüye götürdüm tanıdığım bi abiye oda sağolsun 5 dk da halletti sorunu şuanda sorun falan kalmadı verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim. Görüşmek dileğiyle

Geri