Ynt: Klima Kompresörü Hırıltısı
Arkadaşlar merhaba, daha önce başka konu başlığı altından araçtan gelen ses problemlerinden bahsetmiştim, 3 temmuz salı Topkapı / Odak Tarık Bey 'in yanında dimi; benim için ikincil olan iç aksam sesleri izolasyon ile giderildi. Ancak asıl sorun ettiğim motordan gelen - muhtemel klima kompresörü hırıltısı (forumda bahsedilen, video su olan) iile ilgili maalesef gelişme yok. Tarık Bey 'e ve teknik ustya sorundan bahsettim, hatta test sürüşünde usta ile sese bizzat şahit olduk, usta tekrar aracı alıp kontrol için aşağıya indirdi - bir daha usta ile görüşme şansı bulamadım. Tarık Bey 'in son durum değerlendirmesinde bana aktardığı; sesin var olduğu, opel merkezin haberi olduğu, ancak bir arıza olmadığı, yeni bir kompresör taksak dahi 1 ay sonra tekrar sesin gelebileceği, opel merkez ile çözüm için irtibata geçtiği oldu. Tarık Bey 'e güvenerek, aracımı bu şekilde teslim aldım. Kafama takılan soru ise forumda örneklerde mevcut, garantiden klima komp. değiştiren ve ses sıkıntısı giderilen arkadaşlar var, özellikle bu sorun için çorllu 'dan topkapı 'ya Tarık Bey 'in yanına gitmiştim ancak, son durum bu. Merak ettiğim servislerde aynı problem için aynı çözüm standardı yok mu? Sizce nasıl ilerlemeliyim yorumlarınızı almak isterim,