Selam arkadaşlar. haziran ayında garantisi bitiyor aracın. Geçen hafta Adanaya memlekete gittim. Ve soluğu Adana Arpel servisinde aldım. klimadan daha önce paylaştığım bir ses problemi için Elazığda bir sonuç alamamıştım. Sorunları anlattığım zaman servis danışmanı beni çıldırttı. Havayı ayaklara yönlendiren tuşa bastıgım zaman farklı bir ses geliyordu. Bunu servis danışmanına anlatmam 15 dk mı aldı. Neyse bir bakalım dediler. Aslında orada kemal bey diye biri vardı servis danışmanı . Ona denk gelseydik iyiydi ya neyse. Hasan usta aracımla ilgiilenmiş ve Elazıgda bir problem yok denen aracımın klima kompresörü degişilecek, yönlendirme kanatları yağlanacak, Eger ses devam ederse ön gögüs tamamen sökülecek ve degişim yapılacak.( ancak bu şekilde kullanmanın bir sıkıntı oluşturmayacagını da belirtti). Birde 2011 model araçlarda bir parçadan bahsetti. 16 Mbit lik olanlar garanti kapsamında 32 mbite çıkarılacakmış. klima ile ilgili bir şey oldugunu ancak benim araçta bu uygulamanın olmadıgını belirtti. Neticede Ustadan ustaya nasıl bir fark oldugunu bir kez daha gördüm. Aklıma şu geliyor. Acaba bu sorunlar garanti bittikten sonra çıksa ne olacaktı. Bu yüzden opelin + garantisini yaptırmaya karar verdim. Usta bu problemlerin uzattıgımız garantiden de karşılanabilecegini belirtti. Bilginize