Klima kapalı olduğu halde üflüyor. :S

musty.skr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Başlıktada yazdığım gibi klima kapal olduğu halde sıcak üflüyor az üflüyor ama sıcak havalarda rahatsız ediyor biyerde kaçırıyor sanırım basit bir çözümü vardır umarım opel vectra b kasa 2.0 teşekkurler

dışarıdan gelen havayı kesen bir kapak var o kapak tam kapanmıyordur veya çevresindeki süngerimsi contalar bozulmuştur oralardan hava alıyordur. İç sürkülasyon düğmesine basarsan onarım yapılana kadar idare edebilirsin...

aracınız otomatik klimalıysa klimayı kapatmadan önce digital göstergeyi 16 dereceye ya da lov yazısına kadar düşürün. o zaman havalandırma ızgaralarından gelen hava tamamen dışarının havası olacaktır ve tabii ki serin olacaktır.

Benim de ööle ama rahatsız etmiyor. En azından oksijen giriyor arabaya. :)

aracınız otomatik klimalıysa klimayı kapatmadan önce digital göstergeyi 16 dereceye ya da lov yazısına kadar düşürün. o zaman havalandırma ızgaralarından gelen hava tamamen dışarının havası olacaktır ve tabii ki serin olacaktır.

Evet, en son hangi konumda(sıcak/soğuk) kapatıldı ise havalandırma veya klima kapalı da olsa içeri hava giriyor. Fakat bu tüm arabalarda böyle diye biliyorum. Gelmesi de iyi aslında. Yazın low'a getirip kapatın, kışın sıcakta kapatın. Havalandırma çalışmasa da içeri taze hava girer.

Ha, rahatsız ediorsa, elle olarak kapağını kapatacaksınız havalandırma deliklerinin.

aynı durum bende de var kapattıgım halde ufakdan ufluyor bende on camın ordakı ızgaralara verıyorum rahatsız etmıyor

İÇ sirkülasyon düğmesi TC klima ya geçmesi için olan düğmelerin oldugu sırada olan olsa gerek ?

kapakçıkların yeri kolaymı acaba ?

evet sıcak soğuk olayını kullanırken çözmüştüm :) sıcak havalarda djital göstergeyı soğuk yapıp öyle kapatıyorum

klimanın gazı bitti o yuzden sıcak havalarda klima acamıyorum içerıde sıcak hava gırınce hoş olmuyor

kapakçıklar sürücü ile yolcu ayakları arasındaki bölgede zemine yakın bi konumda bulunuyor...

pek vakit bulup ilğilenemiyorum ilk fırsatta kapakcıklara bakıcam bakalım :)

İç sürkülasyon düğmesi işe yaramadı :(

Geri