klima devrede iken ses gelmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sisila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sisila

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar araç kliması normal bir şekilde çalışıyor soğutma iyi . ancak motor devir saati 3-4 de yaklaşınca ugultu yapıyor ve vites değiştirince kesiliyor. bu her vites için aynen devam ediyor. çözüm önerileriniz hakkında yardımlarınızı bekliyorum

ben de benzer bir uğultu sorunu var, klima çalışırken fan devreye girmediği için yapıyor. seninki de benzer olabilir.fanı kontrol ettir bence

Klima açıkken herşey normalse,güzel soğutuyor,hararette normal ise sorun yok.

inşallah öyledir.teşekkürler.

ben de benzer bir uğultu sorunu var, klima çalışırken fan devreye girmediği için yapıyor. seninki de benzer olabilir.fanı kontrol ettir bence

hararet göstergesine göre motor fanı devreye giriyor. klima için başka fan v.b birşey var mı ?

hararet göstergesine göre motor fanı devreye giriyor. klima için başka fan v.b birşey var mı ?
astra g lerde klima için ayrı fan yok diye biliyorum. en azından ben görmedim. radyatörle motor arasında büyük bir fan var. başka fan görmedim. teşekkürler

ses yapan klima kompasörüymüş

sebebi neymiş arıza belirtisi mi ?

benim klima soğutmuyor ve çalışırken vınlama gibi bir ses geliyor. sanırım klima gazı bitti. kışın hiç çalıştırmamıştım çünkü. koydurcaz gaz artık ne yapalım :)

galiba kışın çalışmadı diye paslanmış :))

Geri