Kısa mesafede fan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aömdr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaan hocam bugun arabayi almaya gittim dpf usta sokup kendi kontrol etmis ve bana yeni gibi oldugunu soyledi. Lakin icerden bir seyler olabilir dedim . Ama herhangi bir dokuntu tespit edemedigini soyledi. Usta araci kullanmis ve bana turbosunda otme oldugunu ve çekişin kötü olduğunu soyledi . evet ben de en basta bunu soylemistim dedim. Kisa suruslerde tespit edemedigini araba isininca farkina vardigini soyledi . Velhasil kelam turboyi sokup bir kontrol edelim diyor . Ondan da kaynakli olabilir dıyor . Usta tanıdık ekstra maliyet yükleme ya da para koparma derdinde değil . Ben de partikülü bir kestirip bakalım konusunda ısrarcı oldum . Önce turbonun durumuna bakalım bir şey çıkmazsa dpf ye baktırırız konusunda mutabık olduk :)))
Üstad söktür kontrol ettir olmadı dpf kestir içerisine baktır durumu tam çözmüş olabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Aömdr
Üstad söktür kontrol ettir olmadı dpf kestir içerisine baktır durumu tam çözmüş olabilirsin
Tamam hocam aynısını düşündüm ben de tekrar teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Tamam hocam tabiki yazarım umarım sorun çözüldü cümlesini kurabilirim yakın zamanda :)
Gecen hafta partikul filtresini usta katki ile temizledi. Suan partikul ile ilgili ariza kodu ortadan kalkmis gorunuyor . Bakalim bu haftada turboya bakikacak lakin sensorler ariza kodu dewamke :)
12A7AF1B-6DEE-4824-BBC5-8A3551E69C54ff68771cc471ca1f.png

hala dpf arızası veriyormu

cok şükür :)

• Beğen
Tepkiler: Aömdr
Geri