Kış soğuklarında ısıtmalı direksiyon..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alıntı:
kustooo´isimli üyeden Alıntı
ısıtmalı direksiyon fena olmaz da asıl yaz sıcağında güneşin altında pişen arabanın alevli direksiyonunu soğutacak sistem bulsanız daha bi hora geçer :D:D:D

aynen:good:

Şimdi ısıtalım onuda yazın düşünürüz
Onu da klimadan geçirmek lazım onu yapması daha zor.

deri eldivenim var böyle durumlar için.

Elektrikli battaniyeyi kesip koyayım diyorum burak :)

Aslında deri kaplamanın altına yerleştirilir elektrik baglantısı da direksiyonun içinden alınabilir. diresiyonun alt tarafına küçük bi düğme kunur. kışın açık kalır. kontak açılır açılmaz direksiyonda ısınmaya başlar.

Ama direksiyondaki deri kaplamayı kim sökecek sökülmezde zaten.
O yüzden orjinal bi çözüm yok şu anda.

Ha direksiyonu kaplatacak olsam içine rezistans koyarım mutlaka.

Abi ben samsunda ordurdum direksiyon. Onunda ustalari var aciyolar onariyorlar. Deri direksiyon simidini. Valla yapicaksan aslinda, bence orjinal bir sey yaptir. Ben reno 21 ime yaptirmistim deri direksiyon simidi (ama sadece deri direksiyon) cokta tutmamisti o zaman 50 liraya falan bitmisti hepsi.

İnsan ihtiyaçları bitmez. Bugün ısıtmalı direksiyon istenir yarın ısıtmalı vites kolu, sonraki günlerde ısıtmalı kapı kolları, sinyal kolları, el freni. Bu liste uzar gider. Bunların devreleri, sigortaları. Ne gerek var bu kadar teferruata. Alın bir çift deri eldiven fıstık gibi, ben uzun yıllar sorunsuzca kullandım, arıza lambasını da hiç yakmıyor.

İnsan ihtiyaçları bitmez. Bugün ısıtmalı direksiyon istenir yarın ısıtmalı vites kolu, sonraki günlerde ısıtmalı kapı kolları, sinyal kolları, el freni. Bu liste uzar gider. Bunların devreleri, sigortaları. Ne gerek var bu kadar teferruata. Alın bir çift deri eldiven fıstık gibi, ben uzun yıllar sorunsuzca kullandım, arıza lambasını da hiç yakmıyor.

Abi guzel soyluyorsun ama iste insanoglu istekler tukenmiyor. Ihtiyaclar. Ama yeni duzende boyle degil mi.:mad: Biz harciyacagiz ki, isteyecegiz ki buyuk patronlar para kazansin.

Parası çok olan mutlaka harcayacaktır. Yanlız abartmasın yeter.

Ellerim terler zaten gereksiz işler sürekli sıcak olmasıda insanı bunaltır bunu unutmayın.

arkadaşlar beni yanlış anladınız bi şişe kanyak için demiyorum bi kapak içtin mi bütün vucut sıcacık olur dirksiyon vites arabanın her yeri sıcak gelir

Geri