Kış soğuklarında ısıtmalı direksiyon..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar beni yanlış anladınız bi şişe kanyak için demiyorum bi kapak içtin mi bütün vucut sıcacık olur dirksiyon vites arabanın her yeri sıcak gelir
Gençliğimizde Java motor kullanan abilerimizin de izlediği en etkili yöntem. Tabii senin de belirttiğin gibi şişe ile değil bir iki kapak içmenin yeterli olduğunu söylerlerdi

arkadaşlar beni yanlış anladınız bi şişe kanyak için demiyorum bi kapak içtin mi bütün vucut sıcacık olur dirksiyon vites arabanın her yeri sıcak gelir

Hocam bence sen bu kanyak mevzuunda daha fazla yorum yapma:D. Yorum yaptıkça batıyorsun:kop::kop::kop:

oto parçacıya gidilir direksiyon kılıfı alınır sabah arabaya binmeden sobanın yada ısıtıcının önünde 5 dk ( zarar gelmeyecek kadar ) ısıtılır. Arabaya inilir ve direksiyona takılır. Yazında klimanın ününe tutulur yada buzluğa atılır vs...

Not : Binene kadar geri soğur - ısınır diyenlerinizi duyar gibiyim ama unutmayın ki % 99 zarar bile % 100 zarardan daha iyidir.

:)

güzel alternatifler gerçekten

burda iyi veya kötü fikirlerimizi paylaşıyoruz size kötü gelen bir fikir başkası için yararlı olabilir diye düşünüyorum batacak bişe yok

İnsan ihtiyaçları bitmez. Bugün ısıtmalı direksiyon istenir yarın ısıtmalı vites kolu, sonraki günlerde ısıtmalı kapı kolları, sinyal kolları, el freni. Bu liste uzar gider. Bunların devreleri, sigortaları. Ne gerek var bu kadar teferruata. Alın bir çift deri eldiven fıstık gibi, ben uzun yıllar sorunsuzca kullandım, arıza lambasını da hiç yakmıyor.

Sanırım en pratik ve ucuz çözüm bu Savaş Bey.

Fantaziye gerek yok.

Bu aparatlar çok güzel. sıkça elim terlediği için aldım. arabada hiç sırıtmıyor. soğuğa karşı nasıl tepki veriyor ölçmedim

bmw da var ön sol oltuk ısıtmasına bastığınızda oda çalışıyo.kapatınca çalışmıyo çok da basit mokia bu işi yapar.kesin.kolay gelin

arkadaşlar bunun en pratik güzel kalıcı çözümünü söylüyorum hemde orjinal ve güzel kışları kullan yazları eve kaldır

ur_90_658_821_.jpg

Motorsiklet elcik leri için yapılmış elcik ısıtması bunu alın kışları direksiyonunuza takarsınız yazları kaldırırsınız görüntüsüde direksiyonda gayet güzel şık durur 80 milyon gibi bir fiyatı vardı

Geri