arkadaşlar beni yanlış anladınız bi şişe kanyak için demiyorum bi kapak içtin mi bütün vucut sıcacık olur dirksiyon vites arabanın her yeri sıcak gelir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar beni yanlış anladınız bi şişe kanyak için demiyorum bi kapak içtin mi bütün vucut sıcacık olur dirksiyon vites arabanın her yeri sıcak gelir
Gençliğimizde Java motor kullanan abilerimizin de izlediği en etkili yöntem. Tabii senin de belirttiğin gibi şişe ile değil bir iki kapak içmenin yeterli olduğunu söylerlerdiarkadaşlar beni yanlış anladınız bi şişe kanyak için demiyorum bi kapak içtin mi bütün vucut sıcacık olur dirksiyon vites arabanın her yeri sıcak gelir
İnsan ihtiyaçları bitmez. Bugün ısıtmalı direksiyon istenir yarın ısıtmalı vites kolu, sonraki günlerde ısıtmalı kapı kolları, sinyal kolları, el freni. Bu liste uzar gider. Bunların devreleri, sigortaları. Ne gerek var bu kadar teferruata. Alın bir çift deri eldiven fıstık gibi, ben uzun yıllar sorunsuzca kullandım, arıza lambasını da hiç yakmıyor.