Kış soğuklarında ısıtmalı direksiyon..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boşverin yaz geliyor zaten.
Nasıl soğutucaz onu düşünelim.:)

soğutmak daha zor:D hadi ısıtmak için rezistans döşersin ama soğutmak için ne yapacaz??? :D

olurmu o daha kolay şimdi buzdolabına akşamdan buzları koyun sabah arabaya binerken buzları yanınızda götürün :D eliniz ısındıkça buzlara sokup sokup çıkarın :D :D tam hacı muro çözümü oldu :D

aslında ön cama güneş kıran şerit filimler çekiyorlar onlardan takılsa onlar epey güneşi kırıyor

arkadaşlar arabanızda klima yok mu ???? olanlar için söylüyorum.. ;
havalandırma ızgaralarının gögüs arkasında kalan kısmından bir yerden bi boru ile ek alın. onuda direksiyon milinden uzatarak direksiyon göbeğinin içerisinden geçirerek direksiyon simidine gönderin gitsin. ama tek sorun sanırım direksiyon simidinin içinin boş olması lazım.. :)

koltuk ısıtma direksiyon ısıtma yakında tavan ısıtma halı ısıtmada istiycez :D :D

görende kutuplarda yaşıyrouz sanır :D

arkadaşlar bu gün rangerover bayisindeydim bakıma araç götürdük aklıma takıldı orda bakım yapan çoçuğa sordum bu direksiyon ısıtma ve soğutma mantığı nedir nasıl bir şey diye çocuk abi çok basit bir sistem adamlar klimaya direksiyondan tertibat çekmişler yani klima direksiyonu ısıtıyor yada soğutuyor dedi pek kafam basmadı anlamadım ama burda bu konuyu görmüşken paylaşmak istedim..

Geri