Kış soğuklarında ısıtmalı direksiyon..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünle,kutudaki sarışın hatunun alakasını anlayamadım!!!Onuda yanındamı veriyolar..

sanırım o başka bir ürün motorcular için bel ısıtma gibi bir şey herhalde bilmiyorum

Cengiz direksiyon simidine radyatörden hortum çek sıcak su dolansın içinde:) ama motorun önceden ısınması lazım dimi:)
savaş abi gibi eldiven alacan kullanacan. aslında elektrikli battaniye olayını koltuğa yapacan. patronun volvoya oturuyom ooogggh zıcacık:) hem sıcak, hemoroide falanda iyi geliyomuş. acıda yemiyoa ama ilerde olursa ööle bi araba olmak laazım:)

bun bu sorunu parmaksız eldivenle çözdüm ucuz ve etkili 2 ytl :D:D

yaw millet eskiden soğukda arabam çalışmıyor derdi arabanın falanı filanı donmuş derdi soğukda iki saat çalıştırmaya çalışırdı şimdi geldiğimiz hale bak parmakcıklarımız üşemisin diye burda konuşuyoruz :D

o zamanlar o karda kışda soğukda dışarda arabayı itenler yada çalışsın diye uğraşanlar şu günleri görseler vay hanım evladı torunlarımıza bak derlerdi kesin :D :D

Ben eldiven kullanıyorum. Hem insanı havaya sokuyor Transporter:)

bence abartılıcakk bir şey değil

2002 model mercedes S 500 Gibi bir arabaya koymamış adamlar direksiyon ısıtma bizim yan galeride var şu anda satılık 2002 model S 500 L Classe Arabada Car Cinema Buzdolabı Takip Mesafe sistemi Her şey var :D adam galerici arkadaş özelliklerini say say bitiremiyor dedim direskiyon ısıtma varmı :D :D :D yok dedi o zaman beş para etmez bu araba dedim :D ben buna araba demem dedim :D :D corsada bile var dedim :D :D

Arkadaşda gülüyor mercedes corsada var diye koymamışdır zaten dedi :D:D

hem ısıtmalı hem soğutmalı bir şey için benim aklımda fikir var aslında. Peltier denen bir alet var Cengiz abi bilir. Şu yukarıda verilen motorcu elcik ısıtıcısı gibi bir aparatın içine peltier koyulursa, yazın soğutucu kışın ısıtıcı görevi görebilir. ama ebat açısından ergonomik olmayabilir.

benim aklıma daha ucuz daha ekonomik ve görüntüsü kaliteli bri şey daha geldi mesela bir direksiyon kılıfı alsanız nasıl olur hem ucuz hem görsel olarak güzel olmazmı mesela kılıfı alın evinize gidin sabahları arabaya bindinizmi takın yada tam tersi sabah direksiyondan kılıfı çıkarın sanırım kılıf direksiyonun soğuk olmasını epey bir engeller yada kılıfın içine rezistans tarzı bir şey yapın ısıtmalı kılıf olsun :)

Geri