kimse kızmasın bi sorum olucak?

Enver abi nasılda izmirlinin endişesini açıklamışsın helal olsun sana sonuna kadar katılasım geldi.izmir'liler kültürüne çağdaşlığna dokunulmasını istemiyorlar izmir'i diğer illerden ayıran özellikte bu tabuları yıkmak zor.

Enver abi nasılda izmirlinin endişesini açıklamışsın helal olsun sana sonuna kadar katılasım geldi.izmir'liler kültürüne çağdaşlığna dokunulmasını istemiyorlar izmir'i diğer illerden ayıran özellikte bu tabuları yıkmak zor.

Estağfurlah birolcuğum, benim sıkıntım bu, bu şehirde yaşayan büyük çoğunluğun sıkıntısının da bu olduğunu düşünüyorum. Çevremiz öyle en azından.

:alkis::alkis::alkis:
bende şöyle diyim.chp nin aldığı oyların yarısı aslında chp nin değil. çünki bende kime sorsam sırf akp olmasında kim olursa olsun mantığıyla chp li olmayanların chp ye oy werceğini duydum.bu bana biraz garip geldi. çünli siyasi görüşün neyse onu savunmak lazım sonuna kadar böyle siyasi görüş olmaz.

Sonuna kadar katılıyorum her partinin olduğu gibi CHP ninde kemikleşmiş bir oyu var buda türkiye genelinde %20 dir Gerisi hep tepki oyudur ANKARA'da MHP kesin alır

akp her zaman diğer partiler sadece seçim zamanı örgütleniyor.olayın açıklaması bu.her zaman örgütlenmenin sebebide çıkar ilişkisi.gruplar arasında ticari ilişki dönüyor.bu krizde insanlar dükkan kapatırken benim tanıdığım oto boyacısı ayda 6-7bin tl net para kazandığını söylüyor tek başına.ee tabiki hangi gruptan olduğunu söylemeye gerek yok...batanlar çalıştırmayı bilmiyormuş! öyle diyor başbakan.halbuki onlardan olmayanlar battı...bence zaten o partinin adı akp değil.nick olarak akp kullanıyorlar.asıl adı çok çok başka !

akp her zaman diğer partiler sadece seçim zamanı örgütleniyor.olayın açıklaması bu.her zaman örgütlenmenin sebebide çıkar ilişkisi.gruplar arasında ticari ilişki dönüyor.bu krizde insanlar dükkan kapatırken benim tanıdığım oto boyacısı ayda 6-7bin tl net para kazandığını söylüyor tek başına.ee tabiki hangi gruptan olduğunu söylemeye gerek yok...batanlar çalıştırmayı bilmiyormuş! öyle diyor başbakan.halbuki onlardan olmayanlar battı...bence zaten o partinin adı akp değil.nick olarak akp kullanıyorlar.asıl adı çok çok başka !

bende akp'liyim:D hani bana hani bana:D:D

dalga mı geçiyorsunuz ya siz! yok adam akp'liymişte kriz vurmamış... ne yapıyo akp? oy verenleri tek tek gezip paramı dağıtıyo??? yada işini sdc kendi partilisine mi yaptırıyo??? (ki böle bişeye kimse karışamaz)...

partiden okadar tanıdığım var.. tek tek saymaya gerek yok. milletvekilinden tut da il başkan yardımcılarına hatta belediye başkanlarına kadar... ben bu kişilerin içinde olduğum halde yeminle söylüyorum bu gibi şeylerin zerresini duymamışken siz nası böle bi kanıya vardınız??? akp'liyi kriz vurmamışmışmışmış:D:D:D

kriz adam seçer:D:D

siz hangi dünyadansınız????

bende akp'liyim:D hani bana hani bana:D:D

dalga mı geçiyorsunuz ya siz! yok adam akp'liymişte kriz vurmamış... ne yapıyo akp? oy verenleri tek tek gezip paramı dağıtıyo??? yada işini sdc kendi partilisine mi yaptırıyo??? (ki böle bişeye kimse karışamaz)...

partiden okadar tanıdığım var.. tek tek saymaya gerek yok. milletvekilinden tut da il başkan yardımcılarına hatta belediye başkanlarına kadar... ben bu kişilerin içinde olduğum halde yeminle söylüyorum bu gibi şeylerin zerresini duymamışken siz nası böle bi kanıya vardınız??? akp'liyi kriz vurmamışmışmışmış:D:D:D

kriz adam seçer:D:D

siz hangi dünyadansınız????

vurduysa siz çalıştırmayı bilmiyorsunuz demekki :D ve sakın borcum kredi borcum filan var demeyin samimi değilsiniz :kop:

vurduysa siz çalıştırmayı bilmiyorsunuz demekki :D ve sakın borcum kredi borcum filan var demeyin samimi değilsiniz :kop:
yoo kredi borcum değil:D:D değil kredi almak bir kez bile fatura tarihi geçirmişliğimiz yok...

neyse sen anlaman gerekeni anladın sanırım... gerisi işin şakası:D:D

:good:
Ama izmirli insan hizmete önem verdiği kadar zihniyete de önem verir, çağdaşlığa da önem verir. Napalım varsın 3 yıl daha geç görelim hizmeti...

gidip biraz nihat genç izleyeyim youtube dan.

Son düzenleme:
yahu akepe nin tanımı için bakınız : ATATÜRK'ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ tartışılcak birşey yok.. bu memlekete demokrasi fazla..

anlamadığım şey şu ki neden ileriyi değilde gericiliği savunuyoruz bu tıp bır yaşam bıcımı benımsemek ısteyenler, halı hazırda bu rejıme sahıp topraklar var... neden var olan düzeni bozucu yıkıcı tavır içindeler. bence gene Atatürk hatalı. haketmeyene haketmediğini vermeyeceksin. heleki bunu canın pahasına yapıyorsan!

Geri