Kimse Alınmasın Kimse Darılmasın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'nin kazanması için zaten harflere dikkat ediyorum vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum merak etmeyin...

ne gerek var tartismaya.

emrah abi birazdan politikaya girecez yada arkadaslarin istekleri varmi ne uzerine tartisalim :D

ahhhhhh ahhhhhhhhhhh

politikayla isim olmaz ..santafe dizelmi benzinlimi nasil memnunmusun.;)

dizel abi iste allaha sukur goturup getiriyor istersen zafira ile degisiriz abi :)

teklif güzel sagolasin ama zafi yi satarsam bmw den baskasi olmaz:D

hayirlisi abi o zaman Allah gonlune gore versin...

insana göre değişen işler bunlar bazı kişiler cehaletleri içinde avrupanın en güzel ülkelerinde afedersiniz ama öküz gibi yaşıyor. mesele tamamen kişisel yani genelleme yapmak çok yanlış. ha cehaletten kastımda öğretim ve akademik durum değil eğitimsel konuşuyorum. örneğin danimarkada bir öğretim görevlisi olan ama eğitimden nasibini almamış bir tanıdığımız var kendisi ne kadar kariyerinde de yükselse öküz olarak kaldı. olay insanda bitiyor

Biz mi onları hor görüyoruz onlar mı bizi. Bu insanlar niye gitti avrupa ülkelerine.
Avrupanın ucuz vasıfsız iş gücü oldular. Şimdi orda yaşadılar, iki kuruş para kazandılar onlada mersedes aldılar diye başımaza adam mı oldularki şimdi buraya gelip bizi beğenmiyorlar. Onların ki sonradan görmelikten başka bişey değil.Giyinişlerine, saç şekillerine ve konuşmalarına ise hiç girmiyorum. Resmen asimile olmuşlar. Ne alman ne Türk. Birde bu halde gelip burayıda bozuyorlar avrupalı asimile kültürleriyle. Ben böyle değilim diyen üstüne alınmasın..
Ben sana ülkemizde bu şekilde yaşayan yüzlerce örnek gösteririm. Yorum yazmak başka hakaret etmek başka. Benim uyarım yorumlardaki hakaret seviyesine ulaşan sıfatlardan kaçınmanız. Kıyaslama yapacaksan al sana bir iki örnek; Sen köyden şehire yerleşip de apartman bahçelerine kümes yapıp tavuk besleyenleri de mi görmüyorsun, en üst kattan halı silkeleyenleri de mi görmüyorsun? O zaman bu kişilerde köylümüdür şehirli midir? Öyle rast gele örneklemeler olmaz. Sıkıya gelince de genelleme yapıyoruz denmez. Yur dışında yaşayan, orada ekmek parası kazanan yüzlerce doktor ve teknik personel olarak çalışan üniversite mezunu Türk'ler var. Onlarda mı asimile olmuşlar? Onlardamı Türkiye'deki bazı olumsuzlukları eleştirdikleri için hava atıyorlar. Unutmayalım aşağı yukarı hepimizin gurbette yaşayan akrabaları, yakınları var. O nedenle hakaret tarzı yorumlardan kaçının diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri