Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 ay önce 2001 model Astra cd hb aldım. Aldığımdan beri aracım tüpte giderken hızımı artırdığımda, aniden gaza yüklendiğimde ya da rampalarda zorlandığında benzine atıyor. Aynı zamanda arıza lambası da yanıyor. Ben BRC olduğunu sanıyordum fakat BRAVO 2a diye bir markaymış tüp. Özel servise götürdüm bilgisayara bağlayıp baktılar. Tüpçü enjeksiyon bağlantı noktalarını kontrol etsin bir şeyi kalmaz dedi. Fakat götürdüğüm tüpçü bu sistem olmaz brc takalım falan dedi.
Son zamanlarda da araç bir süre çalışıp motor ısınınca hem kalorifer sisteminden hem de aracın dışından yağ kokusu geliyor. Yağ eksiltme vardı en son yağ takviyesinden bu yana 1000 km geçti bir kez check oil level yazdı fakat bir daha uyarı vermedi. Çok az bir yağ eksilmesi görünüyor yağ çubuğunda.
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
Son zamanlarda da araç bir süre çalışıp motor ısınınca hem kalorifer sisteminden hem de aracın dışından yağ kokusu geliyor. Yağ eksiltme vardı en son yağ takviyesinden bu yana 1000 km geçti bir kez check oil level yazdı fakat bir daha uyarı vermedi. Çok az bir yağ eksilmesi görünüyor yağ çubuğunda.
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.