Geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar bişi sorcam,vectrayı çok seviodum yani onla bi duygu bağımız vardı en ufak bişe olsa üzülüodum,neyse araba kopartacıya çekildi 1 hafta sonra fln gittim bakmaya,neyse bi akşam babam adamlar benden plakayı işte devir işlemlerini fln istemişler,bende sevindim araba yapılıo fln dedim,babamda trafiğe sokcaklar glb geri dedi görürsen aynı plakayla fln şaşırma yedek anahtarı fln da aldılar dedi neyse ertesi sabah bi gittim araba yok,adama dedim gri vectra nerede dedim?antepe gitti dedi,neden dedim,pert dedi?perte ayrılan araçlar antepemi gidio?madem pert parçalanacak nie yedek anahtarı plakayı alıosunuz?pert arabalar antepte yapılıp trafiğe mi girio bi bilgisi olan varmı?yada yapılacaksa malatyadada yapılırdı?antepte ucuz mu parçalar fln?arabanın gittiğini duyunca kaynar sular döküldü başıma acayip üzüldüm yemin ederim 20-30 milyar isteseler yapacaz arabayı die verirdim ama okadar para yok tabi bende![]()