kaza geçirdim vectra pert

büyük geçmiş olsun kardeşim verilmiş sadakanız varmış... bir aracın normal şartlarda perte çıkması için yüzde 51 kısmının hasarlı olması lazım ki perte çıkarılsın tabi normal şartlarda...kasko şirketi neredeyse kendi malikanesine götürecektir pert aracı yani belki kasko şirketin antep de topluyor pert araçlarını ..bu arada pert araçlarla uğraşmıyorlar. bi servisin sigortasıysa yani opel yetkili servisin sigortasıysa pert araçlarını yakın bir yere götürür ... ustalar müşteri araçlarında bi hata sonucu parçayı kullanamaz hale getirdikleri zman pert araçlardan alınıp müşteri aracına takıp sorunları halledebilirler böylede olabilir yani pert araçların motor parçaları kullanılabilir başka araçlarda anlatabildim umarım... tekrardan geçmiş olsun ...Bu arada yola çıkarken ;

EMNİYET KEMERİNİ TAKALIM TAKMAYANLARI UYARALIM ....

kardeş çok gecmış olsun.kendınde bır sey yok ya sıkıntı yapma dıuyecem ama sonuçta malcanın yongasıdır.kendıme bır sey olmadı dıye avut kaskonda varmış nasılolsa.allah yardımcın olsun...

Çok geçmiş olsun. İki km mesafedeki işime giderken dahi kemer takıyorum. Kaza anlık birşey ve nereden darbe geleceği belli olmuyor.
Burda şaşırmasının sebebi şu: yeni araçlarda airbagler emniyet kemeri takılı değilken açılmıyor. Bunun amacıda, hava yastığı açılırken yolcu ya da sürücünün kafasının ya da kolunun yastıkla kaporta arasında kalıp ezilmesi. Bunu önlemek için yeni araçların çoğunda kemersiz giderken havayastıkları iptaldir. ama eski araçlarda olmayabilir.
Kesinlikle haklısınız, uygun şartlarda kullanılmadığında hava yastıkları hiç de masum değil. Ayrıca ön koltuklara çocukları oturtmamalıyız, hava yastıkları solunum sistemini kapadığı için boğulmalara yol açabiliyor. :(

Geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun kardeşim. Canına bişe olmamış yaa ne mutlu sna ve bize bundan sonra daha dıkkatlı davranacagına eminim..

Buarada İnönü üniversitesindemi yaptın kazayı??

geçmiş olsun

sanırım resimlerden gördüğüm kadarı ile hatanın büyük kısmı sizde bende ölümle neticelenen bir kaza yapmışdım ama ehliyetimi almamışlardı oraya kaza keşif ekibi gelmişdir ya siz varken ya siz gittikden sonra sizin ifadenizi almışlardır sonra kaza keşif ekibi birde kendi sizin tekerlek izlerinizden fren basma mesafenizden arabanın vurduğu noktadan takla attığı sürüklendiği yerine kadar onlarda kağıda olayın oluş şeklini canlandırmalı çizmişlerdir zaten o çizimde sizin fren basma mesafenizden süratinizi hızınızı virajı nasıl aldığınızı vuruş şeklinizi ve polise yada jandarmaysa jandarmaya anlatmadığınız çok şeyi onlar anlıyorlar verdiğiniz ifadeylede uyuşmazlık görürlerse kendi yapdıkları keşif çalışmasında o zaman size bakış açılarıda değişebiliyor... tekrardan çok geçmiş olsun bir kurban falan kesin..

Kardeşim geçmiş olsun Allah korumuş.

Ya kanka az makas atmadık vectrayla ama üzülme kanka ne yapalım artıkkk... Üzülme bende özlüyorum vectrayı olsun kanka param olursa ilk işim sana vectra b alacam...Kanka...!!! olmadı avensisle gezeriz...Sen binmessin ama toyota ya idare et artık.....Kanka seni öpüyorum....

çok geçmiş olsun kardeşim. Canına bişe olmamış yaa ne mutlu sna ve bize bundan sonra daha dıkkatlı davranacagına eminim..

Buarada İnönü üniversitesindemi yaptın kazayı??
evet:(:(:(:(:(:(:(

Geri