kaza geçirdim vectra pert

Geçmiş olsun kardeşş.ayrıca ehliyetinin alınması ve ne kadar alınacağı hakimin kanaatinde olan birşey tamamen.küçük yaralanmalarda karşı tarafın şikayet etmemesi halinde ceza düşer ki arkadaşında şikayet etmemiştir kesin.ama dediğin gibi küçük bir yaralanmada ehliyetin 3 sene gibi bir süre alınması pek mantıklı değil.mahkeme kararını temyiz etmen yerinde olur

Son düzenleme:
bencede temyız et ya 3 sene ne demek ya :S yerler ıslak karlı falan fılan dersen olr sonucta senın hızlı gııttıgıne dair bı tanıkları yoksa sorun olmaz

kardeşim çok geçmiş olsun allah beterinden saklasınn..

Geçmiş olsun

geçmiş olsun, önemli olan can sağlığı. mal bir şekilde yerine geliyor.
Allah beterinden saklasın.

geçmiş olsun ehliyetiniz içinde temiz edin arkadasınız sikayetcı olmazsa

arkadaşlar bişi sorcam,vectrayı çok seviodum yani onla bi duygu bağımız vardı en ufak bişe olsa üzülüodum,neyse araba kopartacıya çekildi 1 hafta sonra fln gittim bakmaya,neyse bi akşam babam adamlar benden plakayı işte devir işlemlerini fln istemişler,bende sevindim araba yapılıo fln dedim,babamda trafiğe sokcaklar glb geri dedi görürsen aynı plakayla fln şaşırma yedek anahtarı fln da aldılar dedi neyse ertesi sabah bi gittim araba yok,adama dedim gri vectra nerede dedim?antepe gitti dedi,neden dedim,pert dedi?perte ayrılan araçlar antepemi gidio?madem pert parçalanacak nie yedek anahtarı plakayı alıosunuz?pert arabalar antepte yapılıp trafiğe mi girio bi bilgisi olan varmı?yada yapılacaksa malatyadada yapılırdı?antepte ucuz mu parçalar fln?arabanın gittiğini duyunca kaynar sular döküldü başıma acayip üzüldüm yemin ederim 20-30 milyar isteseler yapacaz arabayı die verirdim ama okadar para yok tabi bende:)

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun diliyorum artık elden gelecek bir şey yok iş işten geçmiş fakat geleceğe dair çabalamalıyız uzun lafın kısası bir dahakine ki olmamasını diliyorum daha dikkatli ve canını hiçe saymayacak uğraşlar vermeni temenni ediyorm...

arkadaşlar bişi sorcam,vectrayı çok seviodum yani onla bi duygu bağımız vardı en ufak bişe olsa üzülüodum,neyse araba kopartacıya çekildi 1 hafta sonra fln gittim bakmaya,neyse bi akşam babam adamlar benden plakayı işte devir işlemlerini fln istemişler,bende sevindim araba yapılıo fln dedim,babamda trafiğe sokcaklar glb geri dedi görürsen aynı plakayla fln şaşırma yedek anahtarı fln da aldılar dedi neyse ertesi sabah bi gittim araba yok,adama dedim gri vectra nerede dedim?antepe gitti dedi,neden dedim,pert dedi?perte ayrılan araçlar antepemi gidio?madem pert parçalanacak nie yedek anahtarı plakayı alıosunuz?pert arabalar antepte yapılıp trafiğe mi girio bi bilgisi olan varmı?yada yapılacaksa malatyadada yapılırdı?antepte ucuz mu parçalar fln?arabanın gittiğini duyunca kaynar sular döküldü başıma acayip üzüldüm yemin ederim 20-30 milyar isteseler yapacaz arabayı die verirdim ama okadar para yok tabi bende:)

pert araçların satışı oluyor.antep konusunu bilmem de kasko şirketiyle konuşursanız satışta öncelik size verilebilir.ama bana kalırsa takla atmış bir araba yerine temiz bir tane bakın...

Geri