kayseri'de cam filmi için yer tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
forumdan cam filmini araştırdım, olumlu ve olumsuz taraflarını değerlendirdim ve en sonunda film yaptırmaya karar verdim.
kayseride cam filmini çok uçuk kaçık olmayan makul bir fiyata ve temiz bir şekilde yaptırabileceğim yer tavsiyelerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkürler...

Kayseride yaşayan arkadaşlar görmedi herhalde daha cevap yazan olmamış ben özsa'nın karşısında çok övülen yer olan filmextreme çektirtmiştim hiç memnun kalmadım öekerken hafif yırtık oldu değişmedi arkadaş sanayide temiz bir yer varmış arkadaşım çektirtti full camlara kısa zmanada öğrenip yazarım buraya ne yazıkkı kayseride sonax ziebart gibi kurumsallaşmış firmalar yok onun yerine kendilerini kaliteli film çektiğini sanan yerler var araştırmadan yaptırtmayın geç olsunda temiz olsun.

Arkadaş bi reklamcıya çektirdi adını bilmiyorum 100 tl ye o kadar berbatki anlatamam iyice araştırmak lazım referans görüp öğle yaptırmak mantıklı

Arkadaşlar bu hafta sonu bende aracıma film çektirmeye karar verdim.daha önce hiç duymadığım lazerli cam filmleri varmış ona karar verdim.Normal Tayvan malı film 100TL Amerikan çizilmez film 130TL , lazerli film ise 150TL imiş.Lazerli film çok şık duruyor.Hafif aynalı gibi.Nerede yaptırırsanız yaptırın ama lazerli yaptırın derim...

Not: Ben Niğde'de yaşıyorum bu nedenle sadece film konusunda bilgi vermek istedim...

demek ki bizim kayserililer pek cam filmi taktırma taraftarı değil..

merhaba kardeşim kayseride tam olarak nerde bende oto cam filmi taktırmayı düşünüyorum. yardımcı olurmusun ?

Geri