Kasko bedelim tahminen ne kadar olur?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar 1.3 cdti essentia 2004 var. Araç kullanmaya yeni başladım. Yani kaskom daha önceden adıma yok.

Acaba tahminen ne kadar kasko bedeli öderim yıllık. Bilgisi olanlar?

dostum cok detaylı bır sey bu renk daha once kazası varmı yokmu bulundugun il herseye etken oluyor daha once herhangıbı bır kazası belası yoksa hasarsızlık dewam edıyorsa dusuk olur tahmınımce tam fıyat vererek senı yanıltmak ıstemıyorum ama su sekılde bı fiyat vereyım 2004 vectra elegance 1 ev 1 dukkan kasko sıgorta toplam 700 civarında olmustu

1 ev 1 dükkan derken anlamadım. :)Sadece aracımı kaskolatacağım evim arsam falan yok henuz.

İlk defa kaskolatacağım için biraz fazla olur diyorlar. 1.200 civarında diyorlar. Aracın mı hasarsızlığı önemli yoksa benim mi şoförlüğüme bakıyorlar?

:D

1 ev 1 dükkan derken anlamadım. :)Sadece aracımı kaskolatacağım evim arsam falan yok henuz.

İlk defa kaskolatacağım için biraz fazla olur diyorlar. 1.200 civarında diyorlar. Aracın mı hasarsızlığı önemli yoksa benim mi şoförlüğüme bakıyorlar?

yok dostum benım o fiyata dahıl olanlar (ev+dukkan+ araba= o fıyat ) zannetmıyorum o kadar olacagını sana tavsıyem tek yere gıtme gez fıyat arastırması yap ve karta yazdır baskasına gıt bana bu kadar yaptı de kesın onlarda o fıyatın altına ınerler ve yaptırırken sunu sormayı sakın unutma sana hasarsızlık ındırımın dewamı ıcın senede bır kereye mahsus olmak uzure bı temınat verıyor butun acentalar yapmaz yanı sende bır daha ornek verıyorum 300tl kadar bı hasar oldu ama o fıyatı asmazsan bırdahakı seneye hasarsızlık ındırımı yıne alıyorsun belkı var dıye sallarlar ama bu temnınatının poliçende yazması gereklı bunları ıyı sor anahtar kaybı cam kırılması bunları sakın sormayı unutma dostum

plakanı ve tc kimlik nonu irtibat bilgilerini pmle fiyat vereyim sana

Geri