Kariyer Mi Para Mi?

veteriner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sizler için kariyer mi para mı önemli mi ?

Tabikii kariyer.... Gercek kariyer duzenli, yuksek gelir getirir ama kariyerle desteklenmemis para kisa sureli olur ve kariyer getirmez.....

kariyer

Parasız kariyermi olur. Hanımının maaşıyla geçinen mühendis arkadaşımı düşününce insan paranın değerini daha iyi anlıyor. Bakkal kariyer karşılığı ekmek vermiyor, para karşılığı veriyor. Ha şuna da karşıyım " kıroyum ama para bende"

tabiiki para evli olanlar daha çok anlayacaktır ne demek istediğimi 40 yaşındayım ve mesleğimde iyi bir yerdeyim çalıştığım yerde herkesin bana saygısı var uzun yıllardır çalışıyorum ve sağlığım izin verdiği sürece çalışmaya devam edeceğim,evimin geçimini ancak sağlayabiliyorum şuan hayattaki tek dileğim birgün kiracılıktan kurtulup küçükte olsa bir evsahibi olmak bunun içinde bana gereken şey ''PARA''

tabiki kariyer parada bi yerde önemli lakin kıroyum ama para bende olcaksa hiç olmasın

Parasız kariyermi olur. Hanımının maaşıyla geçinen mühendis arkadaşımı düşününce insan paranın değerini daha iyi anlıyor. Bakkal kariyer karşılığı ekmek vermiyor, para karşılığı veriyor. Ha şuna da karşıyım " kıroyum ama para bende"

Ben kariyer derken demek istedigim sadece sozluk anlamindaki gibi is tecrubesi demek degildi.Demek istedigim , edindigin is tecrubesi ile seninle ayni kulvarda yarisanlardan one cikmak, yaptigin iste aranir, adi bilinir biri olmakti. Is oyle olunca iyi maasinda oluyor, ileriye yonelik istikbal kaygisida duymuyorsun...... YOksa iyi gelir elde etmek icin sadece diploma yetmiyor.Diploma zaten olmazsa olmaz birsey artik. O yuzden ben muhendisim diye ovunmek bana sacma geliyor. Devir oyle bir devirki, universite mezunuyum diye gururlanma degil, ikinci universiteyi okumadim diye kendini eksikli sayma devri ;)

KARİYER!!! para olur ama kariyer olmaz.

Ama kariyer olursa para zaten gelir....

Ama en önemlisi şeklin olacak :D:D:D:D

...

Son düzenleme:
Geri