beni para için sewecek olanı kapının önüne paspas etmem. Az kazanarak et yemem tavuk yerim :] ama iş hayatında olsun cewrede olsun sevilmedikten sonra param olmus bosuna..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç yaşınadasın emre?beni para için sewecek olanı kapının önüne paspas etmem. Az kazanarak et yemem tavuk yerim :] ama iş hayatında olsun cewrede olsun sevilmedikten sonra param olmus bosuna..
Ergin bey, aslında kriz halen devam ediyor. İş bulmak o kadar zorlaştı ki. Geçenlerde Türkiye'nin en saygın şirketlerinden biri eleman açığı için sınav yaptı. İşe alınan 6 kişinin profili: Hepsi üniversite mezunu. Mezun oldukları üniversiteler Ankara'nın kaliteli isim yapmış olanlarından. Adayların hepsi en az 1 yabancı dil biliyor. ( Bir tanesi 4 yabancı dil biliyordu ) B sınıfı ehliyete sahipler, bilgisayar biliyorlar, erkekler askerliğini yapmışlar. Bu 6 kişi asgari ücret+yol parası+yemek parası+3 ayda bir ikramiye+yılda bir temeddü parası ile işe başladılar. 6 ay sonra sınav sonuçlarına göre maaşlarına yabancı dil tazminatı ilave edilecek. Gelde içme. Pırıl pırıl gençler. İnsanın içi sızlıyor. Hadi bakalım kariyer mi para mı?2001 krizinden sonra okadar çok kariyer sahibi işsiz ve parasız insan tanıdımki kendilerine hiç uygun olmayan ve düşük maaşlı işlere balıklama atladılar..
ben şunu bilirim paran olmazsa aşın aşın olmazsa eşin olmaz..
anlıyorum.deneyiminede saygım var ama kariyerli bi mesleğin maasları cok düşük değil dediğim gibi ferrariyle gezmem opelle gezerim cıraganda yemem restaurantta yerim. Benden fazlasını isteyenide hayatımdan silerim
:good:Hayatımın sonuna kadar ayda 10.000 $ sabit ücret bağlasınlar, bugün bırakırım işi.Fazlasında gözüm yok, bu para yeter bana.Kariyerde de gözüm yok, yükselmek için çevrilen dolaplardan midem yeterince bulandı zaten...