Karbon Kaplama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bRk26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana hoş olacak gibi gelio bi aynaları birde iç konsolu kaplıcam zaten

bana sorarsan dostum karbon biraz abartı olur sonuçta hafiften işlemeli bi desen yani karbon kaput ve karbon tavan kaç tane araba var çevremizde biraz apaçi işi olabilir karbon ama sadece tavanı panaromic tarzında piano black dediğimiz parlak siyah folyo ile kaplatırsan cam tavan görüntüsü elde edersin bende düşünüyordum bunu yaptıramadan kaza yaptım =)

Öncelikle Geçmiş Olsun...
Siyah Folyoya gelince Arabanın boyasına zarar veriyor folyo altındaki yapışkanı tuttuğunda boya ile birlikte alıyor diyorlar o yüzden folyoya hiç bakmadım bide ben arabayı baya 23 milyara aldığım için bu boya konusunda orj konusunda falan çok düşünmem gerekiyor eski megan coupem yada broadwayım olsun düşünmem yapıştır geçde bunda olmuyor :D

düz parlak siyah yap yapıyosan tavanı kaputa dokunma farlarıda siyah al ya da boya artık içini nasıl işine gelirse karbondan çok daha iyi durur çünkü bu folyolar hiç gerçekci değil carbon fiber böyle olmaz ki :D

benim c3 dekini dün kısmen söktük muayene sırasında. köşelerde boyadan aldı hafif ortalarda sorun yok ama ben genede ısıtarak fönle falan sökeyimmi dedim acaba. yapmadan önce arabayı bi cilalasak sökerken daha kolay çıkar sanki.

Geri