Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DERSİMLİ link' Alıntı:dogan hayirli olsun dostum iyi gunlerde kullan.
budoka link' Alıntı:dostum dirençler kaç ohm olacak.. bilgin varmı?
sallierim link' Alıntı:doğan abi pavyon gibi olmuş.....şaka şaka 10 numara olmuş
![]()
hasanacar link' Alıntı:doğan abi çok güzel olmuş güle güle kullan
Djfree link' Alıntı:valla güzel olmuş.elinize sağlık.sıra şimdi djital klimada![]()
ulas79 link' Alıntı:güle güle kullan Doğan güzel olmuş,artık bidahaki projen farlardan lazer atışı yapmak olur herhalde![]()
ben sana en kısa yolunu söyliyeyim,en yakın opel bayiine gidip senin aracı bırakıp bir cosmo almakGNSpower link' Alıntı:Ulaş sağolasın, bundan sonraki planlarımda AFL, krom çıtalar, navigasyon ve klimayı otomatiğe çevirme yollarının araştırılması var. (![]()
ulas79 link' Alıntı:ben sana en kısa yolunu söyliyeyim,en yakın opel bayiine gidip senin aracı bırakıp bir cosmo almak![]()
ben senin aracının arkasına sticker buldum ´´büyüyünce cosmo olacağım``GNSpower link' Alıntı:Aynen öyle ama Stairway to Heaven şarkıları söyletiyor aradaki fiyat farkı. (![]()
Ben ufak ufak, minik minik Cosmo olacağım. (![]()
ulas79 link' Alıntı:ben senin aracının arkasına sticker buldum ´´büyüyünce cosmo olacağım``![]()