kapı kolu çizikleri yardım !!!!!!

teşekkür ettim :)

Kapı kollarının altındaki tırnak değen yerlere şeffaf folyo yaptırabilirsin hem belli olmaz hem maliyeti düşük hemde işine yarar :)

evet bu kulağa hoş geliyo :) aracımı alalı 41 gün oldu ve 3800 de sizve çokmu ?? yani ben ticaret için almadım binmek için aldım çok gezme filan diyolar ama ??

:) Araba binmek içindir, eğer yakıt sizin için sorun olmuyorsa tabiki km yaparsınız.Bunu söyleyenlerin mantığı çok km yapmasın satarken değer kaybeder filan sanırım , dert etmeyin böyle şeyleri kendinize ;)

Kapı kollarının altındaki tırnak değen yerlere şeffaf folyo yaptırabilirsin hem belli olmaz hem maliyeti düşük hemde işine yarar :)
taş yaralanmalarını engellemek ıcın ön kaput ıcın cekılen sefaf folyo lar var besyolda altay otocam cekıyor bıldıgım kadarıyla ıstersen beşyolu dolaş ama o kadar önemlı bırsey degıl araban koyu renk se cızıkler daha bellı oluyor sıkıntın ondan sanırsam :)

evet satarken değer kaybeder v.s. dediler ama ben satmak için almadım yakıt benzinli ama sorun yok olan kadar geziyorum yardımlar için teşekkür..

tamam burak dediğin yerlere bakıcam ;)

'Sakınan göze çöp batar' fazla üzerine düşmeyin bence.Keyfini çıkartmaya bakın.

ya öyle tabide göz görünce gönül katlanmıyo işte :)

Geri