kapı kolları boyama yardım !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozerblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozerblue

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar benim araç corsa d kırmızı renk fakat kapı kolları siyah beni çok rahatsız ediyor gövde rengine çevirmek isityorum bir kaç yere sordum boyasakta ilerde boya atar alttaki siyah renk ortaya çıkar dediler sizce ne yapmak lazım boyatan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Söyleyen kişi yanlış düşünmüş. Plastik kısımlar boyanırken önce alta plastik astarı atılıyor sonra boya ve bu işlem sonunda boya taş gibi oluyor. Siz İstanbulda çıkma 4 kırmızı kol bulabilirsiniz bence yoksa iyi bir kaportacı astarla boyar. Bendekilerde siyah ve açıkçası pek iyi durmuyor ama alıştım artık :)

bENDE 2 Gündür kafamı yiyordu boyatsam mı beyazda kötü duruyor diye vazgeçtim siyah kaput maskesi alıyorum daha şık durcak :) arabamda siyah beyaz oldu :)

bENDE 2 Gündür kafamı yiyordu boyatsam mı beyazda kötü duruyor diye vazgeçtim siyah kaput maskesi alıyorum daha şık durcak :) arabamda siyah beyaz oldu :)

Büyüksün beştaş :D :rakir:

abı kaplat 3m ın kırmızısı corsaya yakın olmalı kapı kollarını kaplatmak daha mantıklı..
boya konusundada ben 2 aracımada yaptırmıstım atma olmadı dıger arkdsın dedıgı gıbı ılk once astar atılır fırın boya yapılırsa on numara oluyor

Geri