kapı kilit kumandası

hekimoğlu1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 1,4NB astram var.araçtan indiğimde kapıları uzaktan kumanda ile kapattım çalışıyordu.ancak daha sonra uzaktan kumanda çalışmaz oldu kapıları manual açıyorum.merkezi kilit çalışıyor sadece uzaktan kumanda çalışmıyor.(sistem orjinal)bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER Mehmet fındıkcı:cool:

mehmet bey aracın diğer yedek anahtarı ile denedinizmi?
pil bitmiştir diye düşünüyorum...

kumanda

% 99 kumandanın pili bitmiştir. herhangibir saatçiye git 3 ytl değiştirirler.:good:

anahtarı tekrar tanıtmayı denedin mi? pil bitse aniden bitmez. kontağı ac ve ondeki düğmeye baslılı tut kapılar kapanıp acılıcak eğer tanımlamadan kaynaklanıyosa duzelir. bir dene derim

Bende de aynı araç var ve aracı sıfır almıştım.Kumandanın ömrü yaklaşık iki yıldan biraz fazla sürdü.Daha sonra arkadaşta varmış değiştirip tekrar tanıttık ve sorun halloldu.Ancak 6 ay sonra tekrar çalışmamaya başladı.Pili değiştirmek için elektrikçiye gittim.Kontrol etti ve pilin bitmediğini söyleyerek tekrar tanıttı ve sorun halloldu.Aynı gün tekrar arızalandı.Bu sefer aldım bıçağı kumandayı söküp tek tek parçalarını çıkarıp sildim ve tekrar yerleştirdim.Üç aydır saat gibi çalışıyor şimdi.

Geri