Jantta yardim 18''

programda hesaplatmıştım %0.356 yı ben %3.56 olarak algıladım kusura bakmayın... ama 215 taban oluncada rahatsız edici şekilde küçülmüyor çap %3 e kadar yolu var...

Son düzenleme:
mam çok hırçın duruyor ikinci el bulsam hemen alırım valla:)
sahibinden com da 18'' mam nuvo var 600ytl ikinci el

janta bayıldım.çok gösterişli ancak 17'' konusunda düşünülebilir,40 yerine 45 kullanılabilir.ayrıca eğer jant sürtme yaparsa bu jant için eibachları sökerim..

evet 17" olsa daha iyi olur.
sürtmeyi büyüklüğü modeli konforu vs. hepsini bi kenara bırakın 40 yanak lastik GÜVENLİK açısından yanlış bir seçimdir çok sert olur lastikler:
viraja girdiğinizde zeminde bir bozukluk varsa (girinti-çıkıntı) aracın tekeri bu zeminde zıplar ve kayar çünkü bu çukurları-tümsekleri tolere edecek esnekliği kalmaz.....

dalga geçiyor olmalısın vectralarda 18 inç janta 235 taban olmalı hem çap büyümüyor
sizin verdiğiniz ölçü anca vectra alara olur biz vectra clerden bahsediyoruz bilmem farkındamısınız sizin verdiğiniz ölçülerde %2,1lik ufalma mevcut ve yanak yok denebilir ama 235 taban ve 18 jant vectra clere tam oturuyor çapta %0,4lük büyüme oluyor ki bu hiçbirşey cuk oturuyor desek yeri ayrıca aracın 1.6 olup olmamasıyla alakası yok takılan jant aşırı ağır değilse bir sorun yaşayacağını sanmam önemli olan motor değil diferansiyelin bu ölçüyü çevirip çeviremeyeceği ki olması gereken ölçü bu olması gerektiğinden rahatça çevirecektir vectra c lastik+jant ebatlarını şöyle bi sıralarsam
215/55/16
215/50/17
235/40/18
235/35/19
insanlara yardımcı olmak isterken yanlış yönlendirmeyelim
bunun birde 20'' olanını yazarmısın. misal 235/30/20'' gibi. nasıl olur?
ARKADAŞLAR 18'' DEN VAZZ GEÇTİM 20'' ALDIM. BOMBAYI BURDAN PATLATIYIM. MARKA VE MODEL OLAYI ZATEN HEPİNİZ BİLYORSUNUZ HEP GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDEYDİ!!! :kop::o:hıh::eek: SAKIN HA KÜFÜR ETMEYİN. BİR ANDA OLDU. BENDE KENDİME ŞAŞIRDIM İŞTE ALDIĞIM JANT. AMA HEMEN TAKAMICAM 6 AY PARAZIS KALDIM. LASTİK İÇİN PARA YOK
rmscherjantrr7.jpg

Son düzenleme:
Volkan araba rampalarda kalkmazsa çağır bir el atalım :D
Hayırlı olsun, güle güle kullan

bunun birde 20'' olanını yazarmısın. misal 235/30/20'' gibi. nasıl olur?
ARKADAŞLAR 18'' DEN VAZZ GEÇTİM 20'' ALDIM. BOMBAYI BURDAN PATLATIYIM. MARKA VE MODEL OLAYI ZATEN HEPİNİZ BİLYORSUNUZ HEP GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDEYDİ!!! :kop::o:hıh::eek: SAKIN HA KÜFÜR ETMEYİN. BİR ANDA OLDU. BENDE KENDİME ŞAŞIRDIM İŞTE ALDIĞIM JANT. AMA HEMEN TAKAMICAM 6 AY PARAZIS KALDIM. LASTİK İÇİN PARA YOK
rmscherjantrr7.jpg

20" mi aldın:eek: çok şekil olcak ama canını çok yakabilir..çamurluklara sürtme olasılığı çok yüksek, spor yaysız kullanılmaz, en az 35 yanak olmalı bundan incesinde her çukura girişinde ya jantı yamultursun yada lastık balon yapar...
yedekte herzaman bir takım lastik bulundurmalısın bence:)
hayırlı olsun.

30mm vogland takılı pdf dosyasında davlumbazda neler yapılması gerektiği yazıyor.235/30/20'' düşünüyorum değişim %0.95 yani çok az değişecek. ama rampada kalırsam arayımda gelip beni çekin

Geri