Jantta yardim 18''

janta bayıldım.çok gösterişli ancak 17'' konusunda düşünülebilir,40 yerine 45 kullanılabilir.ayrıca eğer jant sürtme yaparsa bu jant için eibachları sökerim..

resimdeki 5/112 mam firmasinin mercedeslere uyguladigi ucuz tarifeli canti.. siyah vectradaki ise irmscher arkadaslar bence mercedes canti vecraya gitmezzzzzzzzzz..

Son düzenleme:
bu nasıl durmuş
mam7zt7.jpg

mercedes cantindan iyi oldugu kesin sade ve sik..

mam ın jantı vectradakinden çok mercedes e serisi jantına benziyor... araba 1.6 ise 235 taban üstüne 18 jant yorucu olur ayrıca 235-40-18 de çap fazla büyüyor...
215-40-18 daha uygun bence...

mam çok hırçın duruyor ikinci el bulsam hemen alırım valla:)

ADANA li hemserim cantin tipi okey birsey demiyorum sadece mersolardakinin aynisi neden vectramiza takalimki biraz egreti durun düsüncesindeyim ama yinede zevklerinize saygim sonsuz..

mam ın jantı vectradakinden çok mercedes e serisi jantına benziyor... araba 1.6 ise 235 taban üstüne 18 jant yorucu olur ayrıca 235-40-18 de çap fazla büyüyor...
215-40-18 daha uygun bence...
dalga geçiyor olmalısın vectralarda 18 inç janta 235 taban olmalı hem çap büyümüyor
sizin verdiğiniz ölçü anca vectra alara olur biz vectra clerden bahsediyoruz bilmem farkındamısınız sizin verdiğiniz ölçülerde %2,1lik ufalma mevcut ve yanak yok denebilir ama 235 taban ve 18 jant vectra clere tam oturuyor çapta %0,4lük büyüme oluyor ki bu hiçbirşey cuk oturuyor desek yeri ayrıca aracın 1.6 olup olmamasıyla alakası yok takılan jant aşırı ağır değilse bir sorun yaşayacağını sanmam önemli olan motor değil diferansiyelin bu ölçüyü çevirip çeviremeyeceği ki olması gereken ölçü bu olması gerektiğinden rahatça çevirecektir vectra c lastik+jant ebatlarını şöyle bi sıralarsam
215/55/16
215/50/17
235/40/18
235/35/19
insanlara yardımcı olmak isterken yanlış yönlendirmeyelim

Geri