Jantta yardim 18''

benim verdiğim resimde 20'' jant orjinal aynısı

20" oldukça değiştirecek arabanın görünüşünü. Umarım sorun yaşamazsın. Güle güle kullan

bizi hiç dinlemedin yani.ben küçültmen taraftarıyken sen 20 yaptın..sadece çukur kasis gibi yerlere dikkat et,o kdr parar verdiğin jantların eğilmesin...hayırlı olsun bu arada,güle güle kullan..

30mm vogland takılı pdf dosyasında davlumbazda neler yapılması gerektiği yazıyor.235/30/20'' düşünüyorum değişim %0.95 yani çok az değişecek. ama rampada kalırsam arayımda gelip beni çekin
Çap olarak fazla değişmiyormuş ama yanak olarak çok zor olacak kullanımı. - Yaylanmış ve takılmış resimlerden sonra fikrim değişir muhtemelen-
Ağırlığı kaç bunların, orjinallere göre nasıl?

araba harika görünücek ama kullanmak sıkıntılı olucak biraz inşallah memnun kalırsın...

tekrar teşekkürler arkadaşlar. lastikte tam karar veremedim mesala 225/30/20 de hiç bir değişiklik yok binde bir oranında felan oluyor. ama 225 lastiğin yanak 30'u 235 in yanak 30 undan daha ince. gene pdf dosyasında 245 lastik kullanmışlar.

Lastik yok gibi bişe yanı :) ilk defa 30 yanak takan birini duyuyorum açıkçası.Hayırlısı.
linkteki araba 235 30 20 ;)
http://www.babez.de/bb/r8/bb-audi-r8-titel.jpg
adnan nerden buldun bu linki ya R 8 bizim buralarda geziyor plakasi na dikkat et SI (SIEGEN) cok entrasan .. Volkan Bu arada 20 lik cant, vavvv bravo güle güle kullan..

adnan nerden buldun bu linki ya R 8 bizim buralarda geziyor plakasi na dikkat et SI (SIEGEN) cok entrasan .. Volkan Bu arada 20 lik cant, vavvv bravo güle güle kullan..

Tesadüf abi demek ki Arabalara baktığım bir internet sitesinde rastlamıştım işte:)

Bunu gerçekten görmekte büyük şans tabi:)

ARKADAŞLAR JANT İPTAL. JANT ANTARA JANTI ÇIKTI BİJONLAR 5x115 ÇIKTI OFSET 5 MM FAZLA ALAMAM BÖYLE DEDİM. HALBUKİ PARASINIDA ÖDEMİŞTİM TAM 3000YTL YE YAKIN KISMET OLMADI İYİ Kİ LASTİK ALMADIM

hayirlisi olsun daha iyisini alirsin insallah ama yinede bence 18 likte kal fiyatlarda daha makul ...

Geri